Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Left Alive’in Lansman Fragmanı Yayınlandı!

Left Alive her an yayınlanabilir.

Çıkışına artık sayılı dakikaların kaldığı  Square Enix imzalı Left Alive’den çıkış fragmanı geldi. Şu sıralar oyuncular tarafından merakla beklenen yapım, Steam’de bilgisayar platformu oyuncularına 209.00 TL olarak sunulurken, konsol platformunda da geri sayımlar sürüyor.

Left Alive’in Lansman Fragmanı Yayınlandı 2

Karanlık atmosferi ile oyunculara gerilim dolu anlar yaşatacak olan Left Alive fantastik yapısı ile oyunculara sonu gelmeyen savaşlar sunacak. Robotik karakterlere karşı vereceğimiz mücadelede 2127 yılında gözlerimizi açacağız. Oldukça sağlam oynanış mekaniklerine sahip olan oyunda Novo Slava’yı işgalden kurtarmak için savaşacak, hayatta kalabilmek için her yolu deneyeceğiz. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olacak olan oyunda dinamik hava döngüleri gerçekçi bir yapıda karşımıza çıkacak.

Son teknolojiye sahip olan robotlar ve diğer düşmanlar ile yoğun savaşlara girecek, hızlı ve tempolu bir yapıda onları etkisiz hale getirebilmek için ter dökeceğiz. Tek oyunculu bir oynanışta benzersiz görevler de yer alacak. Oyuncular bu görevleri başararak işgalcileri durdurabilecekler.

Bugün PlayStation 4 ve PC platformunda lansmanını gerçekleştirecek olan oyunda üç farklı kahramanın perspektifinde savaşacak ve hayatta kalabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Hayatta kalma odaklı bir hikâye üzerine kurulu olan yapım da güçlü silahlarla donatılmış askerler, zırhlı silahlar ve devasa makineler de yer alacak.

LEFT ALIVE | The Only Option is Survival – Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.