Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LeBron James’li Space Jam 2: A New Legacy’den İlk Fotoğraflar Geldi

Başrolünde, tarihin en büyük basketbolcusu kabul edilen Micheal Jordan’ı izlediğimiz 1996 yapımı animasyon filmi Space Jam geri dönüyor. Looney Tunes karakterlerine bu kez LeBron James’in liderlik edeceği Space Jam 2: A New Legacy’den ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden Space Jam 2: A New Legacy’den ilk fotoğraflar geldi. Entertainment Weekly’de paylaşılan görsellerle birlikte ikonik Looney Tunes karakteri Bugs Bunny ve onun yeni partneri yıldız basketbolcu LeBron James’e ilk bakışımızı atıyoruz.

space jam 2 lebron james

Bilmeyenler için orijinal Space Jam filminden biraz bahsedelim. 1996 yılında vizyona giren ünlü animasyonda, tüm zamanların en büyük basketbolcusu olarak kabul edilen Michael Jordan’ı izlemiştik. Yönetmenliğini Joe Pytka’nın yaptığı Space Jam, dünya genelinde 230 milyon dolar gişe hasılatı toplayarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Kısaca filmin konusundan da söz edelim. Nerdlucks adındaki bir çete tarafından esir alınan Bugs Bunny ve diğer Looney Tunes karakterleri, özgürlüklerine kavuşmak için çete üyelerinden oluşmuş basketbol takımını yenmek zorundadır. Fakat karşı takımdakiler birkaç tane NBA oyuncusunun yeteneklerini çaldıkları için Bugs Bunny ve ekibinin işi çok zordur. O dönemde basketboldan emekli olup beyzbola geçiş yapan Michael Jordan’dan yardım isteyen dostlarımız, zor da olsa efsanevi basketbolcuyu takımlarına dahil ederler.

space jam 2 A New Legacy

Space Jam 2’nin başrolünde bu kez, GOAT (Greatest Of All Time – Tüm Zamanların En İyisi) tartışmalarında Jordan’ın karşısına koyulan LeBron James’i izleyeceğiz. Filmde Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı gibi ünlü Looney Tunes karakterlerinin yanı sıra Mad Max, Wonder Woman ve The Matrix gibi Warner Bros. karakterini de izleme fırsatı yakalayacağız.

Space Jam 2: A New Legacy’nin konusu ise bir hayli ilginç. NBA yıldızı LeBron James ve oğlu, Iron Man filmlerinden tanıdığımız Don Cheadle‘ın canlandırdığı bir yapay zeka tarafından dijital bir dünyaya hapsedilir. Serbest kalmak için Looney Tunes karakterleri ile güçlerini birleştiren James, Larry Bird, Charles Barkley ve Larry Johnson gibi efsanevi basketbolcuların dijital versiyonlarıyla parkede karşı karşıya gelir.

space jam 2 fotoğraf

Yönetmen koltuğunda Malcolm D. Lee’nin oturduğu filmi, Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler ve Terence Nance kaleme aldı. Space Jam 2: A New Legacy, ülkemizde 16 Temmuz’da vizyona girecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.