Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends’ın Yeni Pool Party Kostümleri Belli Oldu

League of Legends'ın yeni Pool Party kostümleri yayınlandı.

League of Legends‘ın resmi Twitter hesabı bugün, Syndra, Taliyah, Heimerdinger, Jarvan IV ve Orianna için yaklaşmakta olan Pool Party kostümlerini açıkladı. Kostümlerin 24 Haziran 2020 tarihinde gelecek olan 10.13 yaması ile birlikte canlı sunuculara gelmesi bekleniyor. Eğer kostümleri merak ediyor ve denemek istiyorsanız şu an PBE serverlarına geldi.

League Of Legendsın Yeni Pool Party Kostümleri Belli Oldu

Kostümler, League of Legends oyuncularının çoğunun favori özelliklerinden biri olmuştur. İstatistikler açısından herhangi bir avantaj sağlamasa da, ana şampiyonunuz da yepyeni bir görünüm elde etmek çoğu oyuncunun hoşuna gidiyor.

Riot’un en popüler kostüm serilerinden biri olan Pool Party için kostümler PBE serverlarına geldi. Yeni Pool Party kostümleri, Syndra, Taliyah, Jarvan IV, Orianna ve Heimerdinger var. League of Legends bu duyuruyu kendi resmi Twitter hesabı üzerinden oyuncularla paylaştı. Ayrıca yeni kostümler 24 Haziran 2020 tarihinde 10.13 yaması ile birlikte canlı sunuculara da gelmiş olacak.

Pool Party Jarvan IV, her zamanki mızrağı yerine bir şemsiyeye sahip ve Cataclysm (R) şimdi bir yarıçap içindeki herkesi hapseden bir kum duvarı çıkarıyor. Orianna kostümü kesinlikle muhteşem görünüyor, topunun yerini bir köpek balığı oyuncağı gibi görünen bir şeyle değiştirilmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.