Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends’ın Haritası Sihirdar Vadisinde Bir Takım Yeni Değişiklikler Yapıldı

Sihirdar Vadisinde bir takım yeni değişiklikler PBE sunucularında yayınlandı.

Sihirdar Vadisi, League of Legends‘ın en popüler haritasıdır ve milyonlarca oyuncunun gün geçtikçe daha fazla katılmasıyla, en küçük harita değişikliğinin bile oyunun genel akışı üzerinde büyük bir etkisi olabilir.

League Of Legendsın Haritası Sihirdar Vadisinde Bir Takım Yeni Değişiklikler Yapıldı

Riot Games daha önce iki yeni elemental rift haritası olan Infernal ve Cloud haritalarıyla ilgili bazı yenilikler olacağını duyurmuştu. Yeni değişiklikler PBE sunucularında zaten mevcut, yani bu da yakında canlı serverlara geleceği anlamını taşıyor. Tabi ki son olarak yayınlanmada önce Riot Games bir kaç değişikliği bu haritalar üzerinde yapabilir.

Blast Cones, haritanın patlayıcı meyveleridir ve patlattığınızda bir kaç şampiyon boyu kadar sizi fırlatabilecek güce sahiptir. Yeni Infernal Rift’in artık haritanın her iki tarafında da büyük bir takım dövüşü kazanmak ve kaybetmek arasında fark yaratabileceği için oyun üzerinde önemli bir etkisi olabilecek bir dizi ek Blast Cones oyuna eklendi.

Blast Cones’lar içerisinde kaç kişinin olduğuna bakmaksızın herkesi fırlatabildiği için çeşitli stratejilerde kullanılabilir. İster bütün takım olarak bir kişinin üzerinde çullanabilir, ister çok kasmış olan bir Master Yi‘den kaçmak için kullanabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.

Yeni Blast Cone’ların yeri ise kendi üssünüzün hemen çıkışında.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.