Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends’ın En Büyük Derbisine Hazır mısınız?

League of Legends'ın görmüş olduğu en büyük derbiye hazır olun.

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük derbilerinden olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi E-spor arenasına taşınıyor. E-spor’da tarihe geçecek mücadele, 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

Dünyanın en büyük 5 derbisinden biri olan ve ülkemizde en büyük derbi olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi, E-spor arenasının gördüğü en büyük derbi olacak. Hatta, bütün League of Legends evreninde ünlü futbol takımları bazında en büyük iki takımı mücadele ederken göreceğiz.

43a0ef91975b33c7dcaa9d706a1c4c08ad5270d1

Ülkemizde de Galatasaray – Fenerbahçe derbileri hep farklıdır. Spor dalı ne olursa olsun, bu iki takımın mücadelesi her zaman ilgimizi çeker. İki ezeli rakibin yeni bir platformda ilk galibiyeti almak istemesini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hatta şöyle ki, bu Pazar yayınlanacak olan maçın ardından, E-spora yatırılan yatırımın ücreti bile değişebilir. Bunun bilincinde olan iki takımda kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacak.

f0b2f218ef8a737e44e6f35ffd36646b5b439f27

Açıkçası, E-spor maçlarını ilk izlediğim zamanlar, özellikle League of Legends gibi takım tabanlı bir oyunun bu kadar gelişeceğini hayal ederdim. Eskiden hayal ettiğimiz şeylerin bugün gerçek olması ben dahil birçok kişiyi mutlu ediyor.

Tekrardan hatırlatalım. 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da League of Legends Türkiye’nin Twich ve Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

İki takıma da başarılar diliyor ve bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Ezeli rekabet, ebedi dost olan bu iki takım, E-spor’a katılan yaş ortalaması daha küçük olan kardeşlerimiz ile çok daha iyi bir dostluk kuracaktır. Gelin, bu dostluğu gelecek nesillere taşıyalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.