Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Worlds Season 2018 Ayrıntıları Belli Oldu

World Season 2018 yeni hediyelerle geliyor.

Başarılı MOBA oyunu League of Legends’ın resmi web sitesi Worlds Season 2018 etkinliği hakkında bilgi veren bir güncelleme aldı ve ayrıntılar paylaşıldı. Etkinlik 27 Eylül tarihinde başlayacak ve 19 Kasım’a kadar da devam edecek. Bu süreçte katılım gösteren oyuncular sayısız ödülün sahibi olabilecek.

league of legends worlds season 2018 ayrintilari belli oldu 1

Worlds Season 2018 League of Legends ödülleri bir ikonla ve 200 jetonla başlayacak. Fakat ilk galibiyetlerinize ve maçlarda gösterdiğiniz performansa göre daha çok jeton toplayarak farklı hediyelere erişebileceksiniz.

Etkinlik sırasında aynı zamanda özel bir oyun içi mağaza da açılacak ve topladığınız jetonları burada harcayabileceksiniz. İkonlar, şampiyona totemleri, şampiyona skinleri ve çerçeveler bu oyun içi mağazada Worlds Season 2018 etkinliği bitene kadar yer almaya devam edecek.

27 Eylül – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında tamamladığınız görevler de size özel ikonlar, ifadeler ve dahasını sağlayacak. Ayrıca bu süreçte League of Legends e-sporları izleerek de oyun içi hediyeler alabileceksiniz.

League of Legends Dünya Şampiyonası 2018’de ödül havuzu da artırılırken, artık takımlar da daha çok para kazanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.