Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends Worlds 2020 6 Ekim Maç Sonuçları

League of Legends Worlds 2020 6 Ekim maç sonuçları, League of Legends Worlds 2020 6 Ekim maçları.

League of Legends Worlds 2020 grup maçları bugün oynanan maçlar ile devam etti. Genel olarak şaşırtıcı sonuçlar çıkmasa da espor severler takımlarını desteklemeye devam ediyorlar. Günün ilk maçında karşı karşıya gelen G2 Esports ve Team Liquid maçında kazanması kesin gözüyle bakılan G2 Esports, Team Liquid‘in harika oyununa karşı gelemedi ve maçtan boynu bükük ayrıldı.

League Of Legends Worlds 2020 6 Ekim Mac Sonuclari

Günün ikinci maçında ise LPL temsilcisi Suning ile Machi Esports karşı karşıya geldi. Temiz bir oyun sergileyen Suning rakibini mağlup etmeyi başararak gruplarda ki ikinci galibiyetini elde etti. Günün üçüncü karşılaşmasında ise LCK temsilcisi DRX ile LCS temsilcisi FlyQuest karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan DRX maç kontrolünü elinde tutarak kazanmasını bildi ve gruptaki ikinci galibiyetini aldı.

Günün dördüncü karşılaşmasında ise LPL şampiyonu Top Esports ve Unicorns of Love karşı karşıya geldi ve dominant oyunuyla rakibine nefes aldırmayan Top Esports karşılaşmanın kazananı oldu. Günün beşinci karşılaşmasına gelindiğinde ise birçok espor sever ve espor yazarı Fnatic ve Gen.G arasında ki karşılaşmanın kazananını Gen.G olarak görüyordu ancak Fnatic beklenmedik bir şekilde maçı kazanmayı başardı. Fnatic böylece eğer gününde olursa neler yapabileceğini izleyenlere göstermiş oldu.

Günün son karşılaşmasında ise LCS takımı TSM ve LGD Gaming karşı karşıya geldi. LGD üstün oyunuyla karşılaşmasının kazananı olurken gruptaki ikinci galibiyetini elde etti. TSM ise henüz oynadığı karşılaşmalar sonucunda galibiyet yüzü görmedi. Oynanan maçların ardından ise grupların son hali aşağıdaki gibidir.

League Of Legends Worlds 2020 6 Ekim Mac Sonuclari 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.