Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends: Wild Rift Tanıtım Videosu Yayınlandı

League of Legends: Wild Rift için Riot Games tarafından bir tanıtım videosu yayınlandı. Ayrıca oyun Aralık ayından itibaren Türkiye'de kullanıma açılacak.

Dünyanın en popüler MOBA oyunlarından biri olan League of Legends‘ın mobil versiyonu League of Legends: Wild Rift‘in resmi tanıtım videosu yayınlandı. Wild Rift, bugün bölgesel olarak sunulacak açık betasıyla birlikte oyuncuların erişimine açılacak.

League Of Legends Wild Rift Tanitim Videosu Yayinlandi 1

Mobil platformlar için açıklandığı günden itibaren merakla beklenen oyunlardan biri olan League of Legends: Wild Rift, yenilenmiş modelleri, animasyonları, oyun sistemleri, yeni iki taraflı kontrol düzeni ve çok daha fazlası ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tıpkı League of Legends’da olduğu gibi mobil versiyonda da oyuncular oyunda ki şampiyonları almak için hiçbir ödeme yapılmayacak.

League of Legends: Wild Rift, bugün Endonezya, Japonya, Malezya, Filipinler, Singapur, Güney Kore ve Tayland ülkelerinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Daha sonra Türkiye‘deki oyuncularda Aralık ayı içerisinde oyunu oynayıp deneyimleyebilecekler. Riot Games ayrıca merakla beklenmekte olan oyun için bir de tanıtım fragmanı yayınladı. Yayınlanmış olan tanıtım videosunda The Kinks grubunun “You Really Got Me” şarkısının Hanna Leess, Kataem ve Marvin Brooks tarafından düzenlenmiş olan farklı bir versiyonu bulunuyor.

League of Legends: Wild Rift’te Ashe, Lux, Lee Sin gibi orijinal oyundan tanıdığımız karakterler var.

You Really Got Me | Cinematic Trailer - League of Legends: Wild Rift (ft. 2WEI)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.