Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Heyecanı NimoTV’de Başlıyor

Riot Games, NimoTV ile iş ortaklığı kurdu.

Riot Games ve NimoTV yapmış olduğu ortaklık ile artık League of Legends Profesyonel maçları NimoTV’de yayınlanacak. Türkiye’de yeni anlaşmalar yaparak adını duyurmaya devam eden NimoTV, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin resmi yayın ortağı olduğunu duyurdu. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi maçları 6 Haziran’dan itibaren artık NimoTV’de yayınlanacak.

League Of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Heyecanı NimoTVde Başlıyor

League of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi sezonu 6 Haziran 2020 tarihi itibariyle başlıyor. Seyirciler birbirinden iyi takımların maçlarını seyredebilmek için dijital yayın platformlarında ve Riot Games Türkiye’nin E-spor sahnesinde bir araya geliyor. Birçok yıldız oyuncu, rekabetçi takımlar ve vadideki mücadeleler ile yıla damgasını vuruyor.

Bu yaz yıldızların arasına, heyecanı artırmak ve mücadeleye ortak olmak adına Nimo TV de katılıyor. Lig’de kış mevsiminin sona ermesiyle, Riot Games ile Nimo TV de Türkiye espor sahnesinde kayıtlara geçen önemli bir iş birliği anlaşmasına imza attı. Bu iş birliği neticesinde ilk olarak ligin kış mevsimi finali Nimo TV’de seyirciler ile buluşmasının ardından, yaz mevsiminde gerçekleşecek bütün karşılaşmalar da Nimo TV’de canlı olarak yayınlanacak.

Öncelikle sekiz Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımının resmi sponsoru olarak League of Legends’da vadiye dahil olan Nimo TV, ligin de yayın haklarını alarak League of Legends’a olan ilgisini artırdı. İnternet sitesinin yanı sıra iOS ve Android uygulamalarında da lig heyecanını canlı olarak verecek Nimo TV, kendisine has özellikleri ile seyircilere bambaşka bir lig heyecanı vadediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.