Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Twitch Rivals Ücretsiz Clash Bileti Veriyor

Twitch Rivals oyunlarında Clash bileti kazanma şansınız olacak.

Bildiğiniz üzere League of Legends‘a belirli aralıklarla Clash mod‘u geliyor. Clash mod’u 5 kişinin toplanarak bir takım oluşturması, tek maç üzerinden oynanan oyunlar ile birlikte büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyorlar. Twitch, düzenli olarak düzenlediği Twitch Rivals etkinliğinde Clash için giriş ücretsiz giriş bileti dağıtıyor. İzleyenler arasından rastgele olarak hesabına eklenicek olan bu etkinlik 18-20 Şubat 2020 tarihleri arasında olacak.

 

League of Legends Twitch Rivals Ücretsiz Clash Bileti Veriyor 1

Clash, özellikle oyunun kendisi değil oyunun bir parçası olan bir şey için zorlu bir geliştirme döngüsüne sahipti. Modu bilmeyenler için, bilet sahibi ve beş oyuncunun girebileceği turnuva modu. Bir sonraki Clash turu 22 ve 23 Şubat 2020’de gerçekleşecek. Clash mod’una girebilmek için oyuncular genelde Riot Puanı veya Mavi Öz harcamak zorunda kalıyorlardı.

18-20 Şubat 2020 tarihleri ​​arasında Twitch Rivals Streamer Showdown‘a katılanlar Twitch Drops üzerinden Clash biletleri kazanma fırsatına sahip olacaklar. Resmi Twitch Rivals kanalında canlı yayın akışını kontrol edebilirsiniz. Biletlerin envanterinize ulaşması için League of Legends ve Twitch hesaplarınızı bağlamanız gerektiğini unutmayın.

Twitch alakalı verilerde size yardımcı olmak için, 20 Şubat 2020‘de canlı izleyici uzantısına sahip olacak. Bu, gözlemcilerin şampiyon yapılarını, sihirbaz istatistiklerini, maç geçmişini ve bunu etkinleştiren herhangi bir kanal hakkında daha fazla bilgi görmesini sağlayacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.