Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finalleri’nin Tarihi Belli Oldu

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finalleri 22 Nisan 2017'de düzenlenecek.

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finalleri 22 Nisan 2017’de düzenlenecek. Heyecan ve geri sayım şimdiden başladı. Önceki sezonlarda Beşiktaş e-spor takımının lige katılmasının ardından bu sezon de 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Esports lige katılmış, Türkiye’de e-sporun gelişmesine yönelik faaliyetler hız kazanmıştı.

1489759429 kmf03

Kış Sezonu’nun en iyi takımının belirleneceği final, İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Ligin başarısını kanıtlamış takımlarıyla, mücadeleye kısa bir süre önce dahil olmuş takımlar kıyasıya mücadele edecek ve finale adını yazdırmak için ellerinden geleni yapacak. Hangi iki takım Kış Mevsimi Finalleri kapsamında arenaya çıkacak henüz belli değil ancak tüm takımların son ana kadar hazırlıklara devam edeceği tahmin ediliyor.

Biletler Biletix üzerinden satışta olacak ve bilet satışı 24 Mart’ta başlayacak. 22 Nisan’da düzenlenecek finallerde 5 maç serisi şeklinde oyunlar düzenlenecek ve şampiyon olan takım 28 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasında Sezon Ortası Turnuvası kapsamında arenaya çıkmak için Brezilya’ya gitme hakkı kazanacak. Dünya Şampiyonası için çok önemli ve büyük bir adım olan Sezon Ortası Turnuvası’nda 13 farklı profesyonel takım yarışacak.

Brezilya’da mücadele edecek takımın elde edeceği başarı, Türkiye’nin 2017 League of Legends Dünya Şampiyonası arenasına çıkması için büyük bir avantaj sağlayacak.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.