Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Hafta (Bütün Özetler)

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsiminde yarıya geldik. 4 hafta mücadelelerini buradan takip edebilirsiniz.

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 2017 tüm hızıyla devam ediyor. 4. hafta maçlarının da tamamlandığı dün ki mücadelelerin ardından takımların yeri iyiden iyiye belli oldu. Ligin yarısı bu hafta tamamlandı. Ligin en iyi takımı ile en kötü takımı arasında 14 puanlık bir fark açıldı. Evet, Galatasaray Esport şu ana kadar oynadığı 8 maçta yalnızca 5 puan toplayabildi. Dün oynanan maçta da Oyunfor.Crew’e karşı ezici bir yenilgi alan Galatasaray, taraftarlarını çileden çıkarmaya devam ediyor. SuperMassive ise rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bu sene özellikle son haftalarda neredeyse hatasız mücadele eden SuperMassive, en büyük rakibi Dark Passage’a da fark atmış durumda. Dark Passage’da Galatasaray’dan sonra ligin en kötü puanına sahip takım. Puan tablosu bu şekilde devam ederse Şampiyonluk Liginden düşecek gibi duruyor.

En iyisi gelin sizlerle 4. haftayı inceleyelim.

1. Gün

4. hafta Galakticos – HWA mücadelesi ile başladı. HWA Gaming’in başarılı yükselişi bu maçta da devam etti. SuperMassive’in hemen arkasında yer alan HWA Gaming alt sıraya yakın bir puana sahip olsa da ligin başarılı takımlarından birisi olmaya devam ediyor.

Galakticos ( GAL ) vs HWA GAMING ( HWA ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Galakticos ( GAL ) vs HWA GAMING ( HWA ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

4. haftanın ikinci maçında Team Aurora ile Dark Passage mücadele etti. Dark Passage’ın galip ayrıldığı mücadelede, Dark Passage’ın hala umutlu olma durumu varsa bu maçtan kaynaklı olduğunu belirtelim.

Team AURORA ( AUR ) vs Dark Passage.BKM Express ( DP ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Team AURORA ( AUR ) vs Dark Passage.BKM Express ( DP ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Birinci günün son maçında Oyunfor.Crew ile 1907 Fenerbahçe karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından takımlar berabere kaldılar.

Oyunfor.CREW ( CRW ) vs 1907 Fenerbahçe Espor ( FB ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Oyunfor.CREW ( CRW ) vs 1907 Fenerbahçe Espor ( FB ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

2. Gün

2. günde ise SuperMassive – Galatasaray mücadelesini gördük. Ligin en üstüne ki takımla en altında ki takımını gördüğümüz mücadelede SuperMassive nasıl bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Rakibine karşı tamamen acımasız olan SuperMassive, nerede ne yapması gerektiğini bilen ve son derece güven verici bir takım olarak göze batıyor. Tabi galibiyet SuperMassive’in oldu.

SuperMassive eSports ( SUP ) vs Galatasaray ( GS ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

SuperMassive eSports ( SUP ) vs Galatasaray ( GS ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Günün devamında 1907 Fenerbahçe ile Galakticos karşılaştı. Ligin yeni olmasına rağmen iki iddialı takımının mücadelesini izlediğimiz maçta, adından her geçen gün daha fazla söz ettiren Galakticos kazandı.

1907 Fenerbahçe Espor ( FB ) vs Galakticos ( GAL ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

1907 Fenerbahçe Espor ( FB ) vs Galakticos ( GAL ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

2. günün son maçında, Team Aurora ile HWA Gaming karşılaştı. Mücadele beraberlikle sonuçlandı. HWA Gaming’in beklemediği bir maç oldu diyebiliriz.

Team AURORA ( AUR ) vs HWA GAMING ( HWA ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Team AURORA ( AUR ) vs HWA GAMING ( HWA ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

3. Gün

3. ve son günde ki maçlar çok heyecanlıydı. Daha doğrusu biz öyle umuyorduk. İki ezeli rakip, SuperMassive ile Dark Passage’ın mücadelesini gördüğümüz maçta, Dark Passage’ın ne kadar dağılmış, SuperMassive’in ise nasıl dünya standartlarına çıkan bir takım olmayı başardıklarını gördük. Sıfır hata ve muhteşem oyun kompozisyonları ile maçı kazanan SuperMassive, rakibini morelmen de çökertti.

Dark Passage.BKM Express ( DP ) vs SuperMassive ( SUP ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Dark Passage.BKM Express ( DP ) vs SuperMassive ( SUP ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

4. haftanın son maçına geldiğimizde ise, Oyunfor.Crew ile Galatasaray Espor’un mücadelesini izledik. Crew’un net bir üstünlükle kazandığını gördüğümüz mücadelenin özellikle ilk maçında bu sene Şampiyonlu Liginde en kısa sürede biten maç olarak kayıtlara geçti. Spikerler, ilk maçta Galatasaray’ın bir süre sonra pes ettiğini ve oyunun bitmesini bekler gibi bir hale takındıklarını belirtti.

Oyunfor.CREW ( CRW ) vs Galatasaray Esports ( GS ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 4. Hafta

Maçın ikinci videosu hazırlanmamış ancak izleyen birisi olarak açıklayayım, ilk maça kıyasla daha fazla mücadele eden Galatasaray, elinde ki imkanları iyiye kullanamayarak mağlup ayrıldı.

4. haftanın sonunda puan tablosu şu şekilde;

4. HAFTA PUAN DURUMU

Belirtmem gerekiyor ki, Galatasaray Esports başarılı bir yere gelmek istiyorsa bazı değişikliklere gitmesi gerekiyor. En basitinden Galatasaray’ın daha az yakalanan ve takım kompozisyonlarına daha iyi adapte olabilen bir destek oyuncusuna ihtiyaç varmış gibi gözüküyor.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.