Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends POP/STARS Şarkısı Listelerde 1 Numara Oldu!

League of Legends temalı şarkı şaşırtıcı başarı yakaladı.

Birkaç hafta önce geliştirici firma Riot Games ilginç bir pazarlama hamlesine imza atarak üç dakikalık müzik klibini yayınlamıştı. K/DA adlı sanal bir kız grubu tarafından seslendirilen POP/STAR adlı bu şarkıda League of Legends’ın en popüler karakterlerinden dördü yer alıyordu. Şarkı şu anda Bilboard’un dünya dijital şarkı satışları listesinde birinci sıraya yerleşti.

league of legends pop stars sarkisi listelerde 1 numara oldu 1

POP/STARS şarkısını K/DA grubu seslendirdi. Bu sanal bir kız grubu ve içinde League of Legends karakterleri Ahri, Evelynn, Kai’Sa ile Akali yer alıyor. Buna rağmen gerçek vokalleri gerçek müzik yıldızları tarafından seslendirildi. Gruba ses veren şarkıcılar ABD’li Madison Beer ile Jaira Burns ve K-pop kız grubu (G)I-DLE’den Miyeon ile Soyeon oldu.

Nielsen Music tarafından derlenen bu şarkı Bilboard’da büyük başarı yakalarken, 8 Kasım haftasonun sonu itibariyle 9,000 kopya satmayı da başardı. Açıkçası bu durum herkesi epey şaşırttı çünkü ortada bir video oyunu karakterlerinden oluşan, sanal bir grubun seslendirdiği promosyon amaçlı bir şarkı bulunuyor.

Riot Games’i bu çalışmasından ötürü tebrik ediyoruz. Aşağıdan hem sanal videoyu, hem de şarkıcıların gerçek performansını izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.