Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends Mid-Season Streamathon EU Açıklandı

League Of Legends Mid-Season Streamathon, Riot Games tarafından resmi olarak duyuruldu.

Geçtiğimiz haftalarda haberini yaptığımız üzere League of Legends‘ın her yıl yapılan sezon ortası turnuvası olan MSI koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Oyuncuların ve taraftarların e-spor organizasyonlarından uzaklaşmaması adına yeni alternatif bir etkinlik düzenleyen Riot Games Mid-Season Streamathon‘u duyurdu.

League Of Legends Mid Season Streamathon EU Açıklandı

Coronavirus pandemisi nedeniyle MSI 2020 iptal edilmesi nedeniyle, Riot Games hayranların e-spor’dan uzak kalmaması için yeni etkinliği Mid-Season Streamathon’u resmi olarak duyurdu.

Riot Games, Covid-19 ile savaşmaya yardımcı olacak bir streamathon extravaganza duyurdu. Turnuvanın ilk bölümü 29 Mayıs Cuma günü Okyanusya, Çin ve Kore için başlayacak, Avrupa, Rusya ve BDT, Brezilya, Latin Amerika ve Japonya bir gün sonra başlayacak. Tüm bölgeler finalleri Pazar günü yapacak ve resmi web sitesinde tüm programı kontrol edebilirsiniz .

AB Face-Off markalı ekipler, LEC’de görmeye alışkın olduğumuz profesyonel kişiler değil, bunun yerine ülkelere dayanacak. Toplam altı takım katılacak, sadece bir tanesi tek bir ülkeye bağlı değil:

  • Fransa: O’Gaming
  • İspanya: LVP
  • Almanya: Freaks 4U
  • İtalya: PG Esports
  • Polonya: Frenzy
  • AB için Riot Games LEC ekibi

Yapılacak olan etkinliği, Riot Games’in Twitch ve Youtube kanalları üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.