Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends LCK Maçları T1 Ve Gen.G Maçı İle Devam Etti

Bu hafta LCK'de en çok beklenen maçın sonucu belli oldu.

LCK‘da 7. haftada, ligdeki birinci ve ikinci takım arasında ilkbahar yarısının en çok beklenen maçı yer aldı. T1‘in geçen hafta DragonX‘e karşı kazandığı zafer onları Gen.G‘nin muhteşem sezonu için en büyük tehdit olarak sağlamlaştırdı.

League Of Legends LCK Maçları T1 Ve Gen.G Maçı İle Devam Etti 1

İlk oyunda, Gen.G, Aphelios‘un ana taşıması olmak için Ruler‘e çok güvenerek güvenli bir yardımcı kompozisyon tasarladı. Öte yandan, T1 kendilerini erken ve geç oyun baskısı ile standart bir şampiyon seti seçti. Erken saatlerde hiçbir şey yapamadık, ilk şerit üst şeritte üç kişilik bir toplantının ardından 9. dakikada T1 tarafından alındı.

15. dakikaya girerken, altın neredeyse hedefler haritada değiş tokuş edildiğinde bile oldu. İlk büyük takım savaşı, Faker aşırı genişletilmiş Rek’Sai’yi yakaladıktan sonra 30 dakika içinde gerçekleşti. Dövüş T1’in lehine gitti ve Baron savaşları dahil olmak üzere üç kez öldürdüler.

Büyük bir kavga kazanmasına rağmen, Aphelios’ta Ruler tarafından silindikleri için oyunu bitiremediler. Yeniden doğma süreleri çok uzundu ve Gen.G’nin kontra itişi onları birinciliği aldıklarında seriye soktu.

İkinci oyunda Faker, Gen.G’nin Azir ve LeBlanc’ı yasaklamasının ardından Tristana imzasını attı. İlk maçta olduğu gibi, takım savaşı söz konusu olduğunda her iki takım da çok güvenli bir yaklaşıma sahipti. Tristana’nın sağladığı kule basıncı miktarı Gen.G kadrosu için çok fazla olduğu kanıtlandığı için oyun oldukça tek taraflı görünüyordu.

Üçüncü maçta ise yine kazanan taraf T1 olunca lig’de ikinci kez lig’in bir numaralı takımını yenmiş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.