Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Kartopu Savaşının Bitmesine Az Bir Zaman Kaldı

League of Legends Kartopu Savaşında artık son günlere geçiş yapılıyor. Bu hafta yaptınız yaptınız. Kaçırmamanız için son bir hatırlatma.

Yılbaşı geçti gitti. Ancak hala daha havalar buz gibi. League of Legends oynarken de kışı hissetmek hoş oluyor. Ancak, az bir zaman kaldı etkinliğin bitmesine. 

Poro Kralı Efsanesinde dört farklı poro kurabiyesini deneyerek poro macerasına atlayabiliriz. Poro Kralı efsanesini oynamak için elimizde pek fazla zaman kalmadı. 6 Ocak 2017 Öğlen 12.00 ile 10 Ocak 2017(Sabah 04.00) arasında oynadınız oynadınız. Sonrasında simgelerle gelen poro kostümleri ve ifadeleri dahil, poro kralı da gidiyor. 

Bununla birlikte Sihirdar Vadisi Kış Haritası da kalkacak şeyler arasında. Kış Haritası, 10 Ocak 2017 saat 10.59′ da kalkacak. Birden güzel bir güneş çıkıp vadiyi ısıtıp karları eritecek sanırsam. 🙂

maxresdefault 2

Uzun süren etkinlikte alıştıklarımız bulunuyor. Örneğin, Kraliyet Poro Kurabiye Fabrikası ve Kartopu Savaşı Zanaatkarlığı. Bu eşyalar da 10 Ocak 2017 saat 10.59′ a kadar destek verecek. Kraliyet Poro Kurabiye Fabrikasında kapılara mühür vurulana kadar poro kurabiyelerinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu sürece kadar, bu kurabiyeleri arkadaşlarınıza gönderebilir veya onlardan alabilirsiniz. Kartopu Savaşı Zanaatkarlığı’ na bakacak olursak belirtilen tarihe kadar, Kış Sandıklar, Kartopu Savaşı Sandıklrı ve Poro Kralı’ nın Hazine Sandığı’ nı alabilir, bunlarla simgeler ve ganimetler yaratabilirsiniz. 

Ayrıca son olarak yine 10 Ocak 2017 saat 10.59′ a kadar sürecek olan Hatıra İçerikler bulunuyor. Bu içeriklere  etkinlik bitmeden önce sahip olursanız,bütün yıl boyunca bu şenliği kutlamaya devam edebilirsiniz. İçerikler arasında, Kartopu Savaşı’ na özel totemler, simgeler ve hatıra kostümleri bulunuyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.