Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends’ da Başarılı Olmak İçin Ne Yapmalı(Belgesel – Hayat Dersi)

Riot Games yeni bir belgesel yayınladı. League of Legends' da başarıya giden yolu bu belgesel ile daha iy anlayabilirsiniz.

Hayatta başarılı olmak için ne gerekir. Güç mü? Hırs mı? Para mı? Kurnazlık mı? Aslında hayat bir sporcunun antrenmanlarına benziyor. Ne kadar çok çalışırsan hayatta da o kadar başarılı olursun. Aynı şey, yalnızca fiziksel çevrede geçerli değil. Oyunları ele alalım. En ünlü oyunlardan olan League of Legends’ ı konuşalım mesela. League of Legends’ ı sezon 2′ den beri oynuyorum. Öğrendiğim bir şey varsa League of Legends, hayatın kendisine çok benziyor. Son yıllarda oynamayı bıraktığım için, daha önce yaptığım o başarılı hareketlerin hepsini kaybettim. Her şeyde olduğu gibi League of Legends’ ta da başarılı olmak için çok çalışmalı, bazı şeyleri uğruna feda etmelisiniz. Şimdi diyeceksiniz ki, League of Legends oynadık diye neyi feda ediyorsunuz. Hemen söylüyorum. Aile, arkadaş, zaman. 

Evet, bu aslında birçok şeyde geçerli. Bir sporcu nasıl ki alanında başarılı olmak için çok çalışıyor, elinden gelen her şeyi yapıyor hatta bunun için kendi ailesi, kendi arkadaşlarını bile görmüyor ya da hiç edinmiyor. Bu bir fedakarlıktır. İşte League of Legends’ ı profesyonel anlamda oynayan oyuncularda bunu yapıyor. Yanlış anlaşılmasın profesyonel E-Spor oyuncularının hepsinde bu durum geçerli. İster CS:GO olsun ister League of Legends. Ancak, en çok tekrarı isteyen yine League of Legends. Tek bir sezon bile geri kaldığın zaman çok fazla bocalıyorsun. Çünkü, League of Legends, sürekli değişen bir oyun. Bugün bulduğun değerler yarın farklı olabiliyor. Bunun ismi META oluyor. Riot Games, bu anlattıklarımı açıklamaya çalıştığı bir video hazırlamış. Benden daha iyi anlatıyor gibi. En iyisi onu izlemek. “Dövüş” isimli belgesel videosu ile sizleri başbaşa bırakıyorum. İyi seyirler.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JfrhEyhiVoQ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.