Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends Avrupa Ligi 5. Hafta Maç Fikstürü

League of Legends Avrupa ligi olan LEC'in 5. hafta maçları bugün oynanacak maçlar ile devam ediyor.

Riot Games‘in düzenlediği League of Legends Avrupa Ligi olan LEC maçları kaldığı yerden 5. hafta maçları ile devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz 2 yenilgi alarak hayranlarını ve otoriteleri şaşırtan G2 Esports bakalım bu hafta oynayacağı maçlar’da ne neler yapacak.

League Of Legends Avrupa Ligi 5. Hafta Maç Fikstürü

League of Legends Avrupa Ligi LEC 5. hafta maçları bugün akşam saat 20:00’da iyi ivme yakalayan iki takım olan MAD Lions ve Misfits arasında oynanacak. Bu maçın ardından ise saat 21:00’da Team Vitality ve Schalke 04 takımları arasında oynanırken günün üçüncü maçı ise G2 Esports ile Excel Esports takımları arasında oynanacak. Haftanın dördüncü maçı Origen ve SK Gaming takımları arasında oynanırken günün kapanış maçı ise gece yarısı saat 00:00’da Rogue ve Fnatic takımları arasında oynanacak.

Geçtiğimiz yıl lig’de sadece 1 mağlubiyeti olan G2 Esports şampiyon olurken aynı hızda bu sezona’da başlangıç yaparak 4. haftaya kadar hiç kayıp vermeden devam ediyordu ancak geçtiğimiz hafta almış olduğu iki yenilgi ile birden, Origen ve Misfits akımları ile aynı konuma gelerek istirarlı gidişatını durdurdu.

League Of Legends Avrupa Ligi 5. Hafta Maç Fikstürü 1

Yarın oynanacak haftanın son maçları ise aşağıdaki gibidir.

  • SK Gaming – Team Vitality
  • Excel Esports – Schalke 04
  • Misits Gaming – Rogue
  • MAD Lions – G2 Esports
  • Origen – Fnatic

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.