Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 2022 Sezonu Detayları Açıklandı

Riot, League of Legends 2022 sezonu ile ilgili ilk yeni detayları açıkladı.

Riot Games, hayranların gelecek yılki League of Legends sezonunda bekleyebilecekleri bazı değişiklikleri açıkladı. Riot, eşyalarda ve Elemental Rift’lerde yapılan değişiklikleri ve oyuncuların kilidini açabileceği yeni oyun dışı zorlukların ayrıntılarını içeren ön izleme gönderisini çarşamba günü yayınladı.

Riot’un gönderisinde anlattığı ilk yeni değişiklik, Summoner’s Rift‘in ejderhalarıyla ilgili. Temel ejderhalar etrafta dolaşacak, ancak arazi değişiklikleri daha da sertleşecek. İkinci ejderha öldükten ve harita üçüncü ejderha unsuruna geçtikten sonra, ortamlar şimdi olduğundan daha çeşitli ve aşırı şekillerde değişecek.

Riot’un League of Legends‘ın mevcut sistemlerinde yaptığı diğer büyük değişiklik oyunun eşyalarına gelecek. Geçen yıl Riot, oyuncuların seçimlerini daha etkili hale getirmek için LoL eşyalarının çoğunu elden geçirdi. Bu sefer Riot, bu fikri biraz geri çekmek istediğini, Efsanevi eşya seçimlerini anlamlı kılmaya çalışırken, oyuncuları nihayetinde pek de önemli olmayan Efsanevi eşyalar hakkında kararlar vermeye zorlamadığını söyledi.

League of Legends

League of Legends 12. Sezon’da Büyük Değişiklikler Olacak

League of Legends 2022 sezonunda ince ayar yapılan birkaç oyun sistemi daha mevcut, örneğin İlham temel taşlarında tam bir yeniden çalışma da dahil olmak üzere birkaç büyük değişiklik alan Rün sistemi. Riot ayrıca, belirli hedefleri yok etmek veya öldürmek için ek altın verecek olan yeni hedef ödülleri de ekleyecek, tıpkı mevcut oyundaki Şampiyon ödülleri gibi.

Maçların dışında Riot, Mücadeleler Sistemi‘nin tanıtımıyla League of Legends’ı daha ödüllendirici bir oyun haline getirmeye çalışacak. Mücadeleler, oyuncuların belirli bonuslar ve ödüller kazanmak için tamamlayabilecekleri yeni bir belirli görevler sistemi olacak. Tabii ki, tüm bu ödüller sadece kozmetik olacak.

Bu konsepti daha da ileriye götürmek için Riot, oyuncuların favori şampiyonlarını profillerinde sergilemelerine ve oyunculara League of Legends deneyiminde daha fazla kimlik duygusu vermelerine yardımcı olacak yeni yollar aradığını da belirtti.

Yukarıdakilerin LoL 2022 sezonuna gelecek değişikliklere sadece bir ön bakış olduğunu unutmayın. Yeni sezonlar bu yılın ilerleyen zamanlarında sezon öncesi lansmanına yaklaştıkça, Riot, oyuncuların 12. sezonda bekleyebilecekleri bazı özel güncellemeler de dahil olmak üzere daha fazla bilgi açıklayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. fire

    2022 onlıne turnuvalar ne zaman bsalayacak

    0
    0
    Cevap
  2. Mert Doğan

    Merhaba. Küçük çaplı kafe turnuvaları ve diğer resmi e-spor turnuva haberlerini Riot Games’in resmi sitesinden bulabilirsiniz. Büyük çaplı turnuva haberleri için ise bizi takip edebilirsiniz.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.