Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends, 2020’de 120 Tane Yeni Kostüm Çıkaracağını Duyurdu

League of Legends Geliştirici ekibi 2020 yılı için oyunculara ipuçları verdi.

League of Legends 27 Ekim 2009 tarihin’de piyasaya çıktığından beri her zaman kendini ileriye yönelik geliştiren bir firma oldu. Oyuna gösterdikleri ilgiden, sürekli getirdikleri yenilikler ve güncellemelerden dolayı hiç bir zaman oyuncu kaybetmediler. Oyuncu topluluğuyla arasında ki bağ’da oldukça kuvvetli olan Riot Games, oyun piyasasında ki liderliğini sürdürmeye devam edecek gibi duruyor.

League of Legends 2020de 120 Tane Yeni Kostüm Çıkaracağını Duyurdu 2

League of Legends’ın geliştirme ekibi, 2019 yılında yaptıkları çalışmadan çok daha fazlasını 2020 yılı için yapacaklarını ve 120 adet kostüm çıkarmayı hedeflediklerini söylediler. Bu kostümlerin çoğunu oyuncular arasında “unutulan şampiyonlar” olarak anılan şampiyonlara çıkaracaklarını ve daha eski çıkış tarihi olan şampiyonlar içinse kaplama yani grafik iyileştirmesi yapacaklarını duyurdular.

Geliştirme ekibinden Belliss,  “Shiny” kostüm diye adlandırdıkları, kostümleri çıkacak olan 16 şampiyonun isimlerini verdi. Pantheon, Bard, Skarner, Morderkaiser, Rek’Sai, Xerath, Kindred, Ornn, Karthus, Vel’Koz, Sion, Twitch, Taric, Nautilus, Trundle, ve Taliyah.  Bunların bazıları, 2015 baharında en son yeni kostüm kazanan Skarner ve Xerath gibi yıllar içinde yeni kostüm kazanmadı.

Ayrıca Volibear şampiyonu bu yıl içerisinde yeni bir görünüme kavuşacak.

League of Legends geliştiricileri aynı zamanda 2020 yılında gelecek olan yeni kostümleri ve etkilerin bulunduğu bir video paylaştı.

Skins & Events in Season 2020 | Dev Video - League of Legends

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.