Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 2019 Üniversite Ligi Şampiyonu BAU Raiders Ekibi Oldu!

BAU Raiders, Üniversite Ligi'nin şampiyonu oldu.

Günümüzün en çok oynanan ve milyonlarca hayrana sahip olan oyunu olarak bilinen League of Legends espor oyuncularıne heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan League of Legends 2019 Üniversite Ligi Şampiyonu nihayet belli oldu. Kupayı kaldıran isim BAU Raiders oldu.

League of Legends 2019 Üniversite Ligi Şampiyonu BAU Raiders Ekibi Oldu 2

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan League of Legends, düzenlediği espor turnuvaları ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu yıl Üniverstie Ligi ile yoğun bir ilgi gören League of Legends kısaca LoL yapılan rekabet dolu savaşlar sonrasında kupanın sahibini buldu. 650’ye yakın farklı takımın ve birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı League of Legends 2019 Üniversite Ligi nihayet şampiyonunu oldu.

Tunuvanın kazanan ismi Bahçeşehir Üniversite temsilcisi BAU Raiders oldu. Final maçında Riot Games Espor Sahnesinde Marmara Üniversite temsilcisi Marmara Champions ile karşı karşıya gelecek BAU Raiders, rakibini 3-0 geçerek kupanın kazanan ismi oldu.

Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Bora Koçyiğit, şunları söyledi:

“Takımlarımızla, topluluğumuzla, izleyenlerimizle, oyuncularımızla ve çalışanlarımızla ne denli büyük ve keyifli bir aile olduğumuzu bugün bir kez daha gördük. Heyecanlı mücadelelere tanıklık ettiğimiz 2019 Üniversite Ligi de yine ülkemizin dört bir yanındaki umut vaat eden onlarca genç oyuncuyla buluşmamıza fırsat verdi. Esporun akademi tarafındaki gelişimini de hem destekliyor hem de yakından takip ediyoruz. Üniversite Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan BAU Raiders’ı tebrik ediyoruz.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.