Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 2017 Sezonu Bu Gece Bitiyor!

Popüler oyunda bu gece sezon kapanıyor. Yeni sezon için Ocak’ı bekleyeceğiz fakat ödülleri erkenden almak mümkün.

Hem Türkiye, hem de dünyada en çok oynanan MOBA türündeki yapım League of Legends için 2017 sezonu bitiyor ve sadece saatler kaldı. Bu gece yarısından itibaren (7 Kasım) sezona sona ererken, artık 2018 için geri sayıma başlayacağız.

league of legends 2017 sezonu bu gece bitiyor 2

Gece sezon sona erdikten sonra sezon öncesi dönem başlayacak ve ardından 2018 sezonu için 16 Ocak tarihini beklemeye başlayacağız. Tabii bu sırada geride bıraktığımız yıl aktif şekilde League of Legends oynayan kullanıcılara, sıralamalarına göre çeşitli ödüller verilecek.

Sezon Bronz liginde bitiren oyuncuları profil nişanı ile yeni sihirdar simgesi beklerken, Gümüş ligindekilere ise nişan ile simgenin yanı sıra aynı zamanda yükleme ekranı çerçevesi ile şanlı totem görünümü verilecek.

Altın ligi üstündeki kullanıcılara ise bunların yanı sıra Şanlı Graves kostümü de hediye edilecek. Ayrıca bu kostüm için de sıra başına renkler sunulacak. Tabii bahsedilen ödüller için bir süre beklemeniz gerekebilir çünkü resmi olarak 1 ay denilse de, kimisinin daha erken, kimisinin daha geç gelme şansı var.

League of Legends 2018 Sezonu ise resmi olarak 16 Ocak’ta başlayacak ve oyunda şimdiye kadar yapılmış en radikal değişiklikler karşımıza çıkacak. Bunlar arasında en önemlisi de uzun yıllardır var olan ‘Rün’ sisteminin bambaşka bir hâl alacak olması.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.