Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 2017 PBE Kayıtları Başladı!

Milyonlarca oyuncunun uzun zamandır beklediği o gün nihayet geldi. Milyonlarca oyuncunun heyecanla beklediği League of Legends 2017 PBE kayıtları başladı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Herkesin uzun zamandır beklediği o an geldi. Sonunda Rito PBE kayıtlarını almaya başladı. Eskiden PBE’ye kayıt olmak için Westte 30 seviye, hiç bir şekilde ceza almamış bir hesabınızın olması gerekiyordu. Bu sefer Rito, ince düşünmüş ve sadece 2 tane kriter koymuş kayıtlar için. Bu kriterleri sizin hesabınız başarılı bir şekilde dolduruyor ise sizde sıkıntısız bir şekilde kayıt olup, indirme işlemine geçebilirsiniz.
 League of Legends 2017 PBE Kayıtları Başladı
Kriterler
  •  En az 3. seviye taktir nişanı olmalı profilinizde.
  • Eskiden seviye sınırı isteniliyordu, bunda öyle bir şey yok. 15. seviyede bir hesabınızda 3. seviye taktir nişanı var ise sizde kayıt olabilirsiniz.
  • Aktif olan uzaklaştırma cezası olmaması gerekiyor. Yani hesabınızın sicili temiz olmalı. Rito gene bu madde de ince düşünmüş. :)
 Yapmanız Gerekenler
 
Aşağıda yer alan link’e tıklayarak giriş yapma ve kayıt olma sayfasına ulaşabilirsiniz. Eğer hesabınız yok ise kayıt ol alanından gerekli yerleri doldurarak kısa bir sürede kayıt olabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra platformunuzu ve işletim sisteminizi seçerek indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Yeni Açık Beta’ya kayıt olmak ve daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Supercell

    Ben bu oyunu çok seviyorum yardımcı olursanız memnun olurum

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.