Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu!

League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası'nda finale kalan takımlar belli oldu. League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası finalistleri SK Telecom T1 ve Samsung Galaxy oldu.

Tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası’nda birbirinden zorlu karşılaşmalar gerçekleştirildi. League of Legends Dünya Şampiyonası’nda 28 Ekim – 29 Ekim tarihlerinde yapılan maçlardan sonra Finalistler de belli oldu.

League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu 2

Çin’de düzenlenen League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası’nda 28 – 29 Ekim tarihlerinde yapılan yarı final mücadelerinin ardından finalist takımların isimleri de belli oldu. Finale kalan takımların isimleri Koreli SK Telecom T1 ve Samsung Galaxy olurken, Çin şampiyonu Royal never Give Up ve Team We yarı finalde şampiyonaya veda etti. Kore ve Çin takımları arasında geçen çekişmeli maçlar sonrasında finalistler nihayet belli oldu.

Royal Never Give Up, rakibi SK Telecom T1 karşısında başarılı bir grafik çizere 2 – 1 öne geçse de, SK Telecom T1 mücadeleyi bırakmadı ve muhteşem bir geri dönüş ile rakibini 3 – 2 mağlup etmeyi başardı. Samsung Galaxy ise rakibi Team We karşısında ezici bir üstünlük kurarak 3 – 1 maçı galip bitirmeyi başardı. League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası’nın Finali 80 Bin kişilik Pekin Ulusal Stadyumu’nda oynanacak.

League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu 1

SK Telecom T1 ve Samsung Galaxy arasında yapılacak olan League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası Final maçı, 4 Kasım Cumartesi günü sabah saat 9:30’da başlayacak. Yapılacak olan final maçının 80 bin kişilik Pekin Stadyumu’nda yapılması LoL ve espor tutkunlarının katılımıyla dünyanın en büyük espor şöleni olması bekleniyor. Yapılacak olan final maçının şerefine 3 Kasım’da League of Legends Live konseri de izleyicilere görkemli bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.