Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends 10.5 Yama Notları Yayınlandı

Riot Games LoL'ün 10.5 yama notlarını yayınladı.

Riot Games‘in dünyaca ünlü MOBA oyunu League of Legends yeni gelen güncelleme ile birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Yeni gelecek olan yama notlarını yayınlayan Riot Games oyun içerisinde yeni dengeleme değişiklikleri uyguluyor.

League Of Legends 10.5 Yama Notları Yayınlandı 1

Riot Games, yayınlamış olduğu yama notlarında bazı şampiyonlara güçlendirme getirirken bazı şampiyonlara ise zayıflatma getirdi. Riot ” Bu yamada “sıfır minyon skorlu üst koridor” sorununu, gelecekte de benzer durumlarla karşılaşmamak için daha sistematik bir şekilde gideriyoruz. Sona ve Soraka “sıfır minyon skorlu üst koridor” oynayış tarzının sadece görünen yüzüydü. Dolayısıyla bu tür sorunlarla yeniden karşılaşmamak ve aynı zamanda üst koridordakilerin oyunu taşıyabilmesini sağlamak için söz konusu koridorda daha büyük değişikliklere gidiyoruz” dedi.

Yama 10.5 ile birlikte Alistar, Graves, Kai’Sa, Kayn, Lissandra, Neeko, Sivir ve Sona şampiyonları güçlendirme alırken Amumu, Bard, Blitzcrank, Ornn, Rammus ve son çıkan şampiyon olan Sett ise zayıflatma aldı.

Ayrıca geçtiğimiz hafta haberini yaptığımız ve bu yama ile gelecek olan kostümler mağazada’ki yerini alacak. Hextech Sejuani, Kara Buz Rek’Sai, Kara Buz Renekton ve Kara Buz Alistar 5 Mart 2020’de oyuna eklenmiş olacak.

League Of Legends 10.5 Yama Notları Yayınlandı 2

İşte güçlendirme ve zayıflatma alan bazı şampiyonlar:

  • Alistar: Taban can değeri 575’den 600’e yükseltildi.
  • Amumu: Ulti süresi 130/115/100’den 150/125/100 oldu.
  • Bard: Pasif hasarı 15’den 12’ye düştü.
  • Blitzcrank: Taban zırh değeri 40’dan 37’ye düştü.
  • Graves: Büyü direnci 30’dan 32’ye, Büyü direnci büyüme oranı 1’den 1,25’e yükseldi. Q bedeli her seviyede aynı olarak sabitlendi (60 Mana).
  • Kai’Sa: Q yeteneğinin yetenek gücü oranı düşürüldü ancak atış sayısı 10’dan 12’ye yükseltildi.

Ayrıca Darius, Mordekaiser ve Poppy orman şampiyonları olarak eklendi ve bazı yetenekleri orman yaratıklarına ekstra olarak hasar veriyor. Yama notlarının tamamını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.