Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 10.3 Yaması İle Akali’ye Nerf Getiriyor

10.3 yaması ile Akali karakterine can sıkıcı nerfler gelecek.

2018 yılında aldığı rework ile bir çok oyuncunun gözdesi olan Akali karakterine yeni bir nerf daha geliyor. Aldığı rework sonrası hem soloq’da hem de profesyonel arena’da oldukça fazla seçilen ve %51 kazanma oranı ile oyunun en gözde suikastçılarından olan Akali’nin, Riot Games saltanatına son verecek gibi duruyor.

10.3 Yaması İle Akaliye Nerf Geliyor 1

Akali aldığı rework’ten beri Riot Games tarafından çok fazla dengeleme aldı. Ancak bir türlü istenilen seviyeye çekilemeyen Akali, Riot Games için kabus oldu. Oynamayı başarabilen oyuncuların elinde adeta bir Terminatör’e dönüşen bu Ninja, 10.3 yaması ile birlikte sanırım artık geliştiriciler tarafından istenilen seviyeye çekilmiş olacak.

Akali ile oynayan Master ve Challenger seviyelerinde ki oyuncular %51 gibi yüksek bir kazanma oranına sahip. Diğer yandan daha alt seviyede oynayan oyuncular için bu kazanma yüzdesi %45.3 gibi bir seviyede kalıyor.

Ayrıca bu yama ile Akali’ye karşı güçlü olabilecek bir kaç şampiyona’da güçlendirme gelecek. (Vur dediler sen öldürdün Riot) Bunlardan birtanesi Maokai. Maokai’nin ultisi, Akali’nin Alaca Karanlık Perdesi yeteneğinin içindeyken görünmezliğini ortadan kaldırıyor. Bu sadece Maokai’de geçerli olacak bir nerf değil tabi ki. Caitlyn trapleri, herhangi bir silence ya da stun yemeniz durumunda görünmezliğiniz ortadan kaldıyor.

Akali’nin tabi ki ultisine’de bir nerf geldi. Ulti kullanıldıktan hemen sonra yapacağınız ilk düz vuruş hızlı olacak fakat 2. vuruş süresi yarı yarıya düşecek.

Riot Games bu değişiklikleri 6 Şubat’ta 10.3 yaması ile oyuna eklemek istediğini belirtti.

Ortalama 2 haftalık bir süre var Akali nerf yemeden bir an önce lig kasmaya başlasanız iyi edersiniz. Zira bu haberi okuyan herkes Riot’un kulaklarını çınlatmaya başladı bile 🙂

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.