Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends 10.2 Tier List

10.3 yaması gelmeden önce size lig yükselmeniz'de yardım olacak bu listeye mutlaka göz atın.

League of Legends‘ın yeni gelecek olan güncellemesi ile oyuna bir çok yenilik gelecek. Bazı şampiyonlar güçlendirme alırken bazıları zayıflandırma alacak. 10.3 yamasının açıklanmasından sonra Akali, Aphelios ve Senna oyuncuları başta olmak üzere bir çok oyuncuyu üzecek dengelemeler geliyor.

League Of Legends 10.2 Tier List 3

 

Fakat 10.3 yaması gelmeden önce eğer hala hali hazır kulvarında en güçlü şampiyonları bilmiyorsanız ve yeni yama gelmeden önce mevcut liginizden yukarı çıkmak istiyorsanız bu haber tam size göre. Şuan ki meta’da kendi kulvarında en güçlü karakterler mevcut.

League of Legends’da metayı takip edebilmek oldukça önemli, karşınızda ki karakterin almış olduğu güçlendirme ya da zayıflatmalar çok işinize yarayacaktır.

League Of Legends 10.2 Tier List

ÜST KORİDOR

Yorick: Son gelen güncelleme ile oldukça iyi bir duruma gelen Yorick, 1v1 ve ayrık ittirme konusunda neredeyse karşısında çok az şampiyon durabiliyor.

Kled: Yetenek seti’ne almış olduğu güçlendirme ile o da 1v1 konusunda oldukça başarılı olan Kled, ayrık ittirme konusunda fena sayılmaz.

Singed: Top lane oyuncuların pek tercihi olmasa da son dönemde ayrık ittirme ve ortalığı karıştırma konusunda büyük başarıyla üst sıralara tırmanan Singed oyuncuları hiçte göz ardı edilmemesi gereken bir şampiyon.

Ornn: Tanklığı ve base’e gitmeden item alabiliyor olmasıyla koridor’da çoğu zaman üstün çıkan Ornn ultisine aldığı güçlendirme ile takımı bölebilme konusunda oldukça iyi.

Fiora: Ayrık ittirmenin ve 1v1’in en iyi karakteri desek yanlış olmaz. Oynamasını bilen birinin elinde kesemeyeceği şampiyon yok Fiora’nın.

ORMAN

Warwick: Warwick ormanı hızlı dönebilmesi nedeniyle ve yetenek seti itibariyle şu an jungle’da ki en güçlü karakter.

Master Yi: Aynı Warwick gibi hızlı orman dönebilmesi ve yüksek hasarı nedeniyle en çok tercih edilen jungle karakterlerinden biri. Eğer oyun başında kill alabilirse orta oyunda oldukça güçlenen Master Yi oyunu tek başına taşıyabilme potansiyeline sahip.

Ekko: Jungle’da en önemli şeylerden biri şampiyonun mobil olabilmesi, ekko e yeteneği ile önemli ölçüde mobillik kazanabildiği ve yetenek seti dolayısıyla ve ayrıca yetenek gücü şampiyonu olduğu için en çok tercih edilen şampiyonlardan biri.

Shaco: Palyaçoyu özlediniz mi ? Hayır dediğinizi duyar gibiyim. Shaco oldukça sinir bozucu bir karakter. Palyaço kutularına aldığı güçlendirme ile artık daha fazla tehdit oluşturuyor.

League Of Legends 10.2 Tier List 1

ORTA KORİDOR

Diana: Diana, E yeteneği ve Ultisi’nin yerleri değiştirildi. Ve daha mobil ve suikastçı bir role büründü. Ayrıca W yeteneğine almış olduğu güçlendirme ile Orta Koridor’da en çok tercih edilen şampiyonlardan biri.

Fizz: Fizz her zaman ki gibi yine Tier List’te ki yerini alıyor. Mobilliği ve yüksek hasarı nedeniyle tam bir suikastçı. Saldırı gücü taşıyıcılarının korkulu rüyası olan Fizz’in Q yeteneğine gelen güçlendirme ile daha da tehlikeli bir hale geldi.

Swain: Ultisine aldığı güçlendirme ile oldukça iyi bir seviyede olan Swain, takım savaşlarında öldürmesi güç bir karakter olduğu için ilk tercih edilen karakterlerden biri.

Rumble: Rumble üst koridor’da güçlü olduğu kadar, mid lane’de hükmünü sürdürmeye devam ediyor.

SALDIRI GÜCÜ TAŞIYICISI

Jinx: Belki oyun başlarında değil ama orta oyunda ve uzayan oyunda jinx o kadar çok güçleniyor ki Tank olup olmadığına bakmazsızın oyunu kazandırabilir.

Miss Fortune: Tek başına belki çok fazla bir şey yapamaz ama takım savaşlarında ultisiyle çok iyi işler yapabiliyor.

Senna: Çıktığı ilk zaman destek rolünde olan karakter şimdi saldırı gücü taşıyıcısına evrildi. önünde durabilecek karakter olduğunda oldukça yüksek hasar çıkarabilme potansiyeline sahip.

Caitlyn: Otomatik saldırı ustası oyuncuların ilk tercihinde olan Caitlyn, oyun sonunda istediği eşyalara kavuşursa oyunu kazandırma potansiyeline sahip.

Yasuo: 800K yine listede ki yerini aldı, her seviyede en çok oynanan karakterlerden biri olan Yasuo, ne yapacağını bilinemez bir karakter olduğu için karşısındaki rakibini şaşırtabilir.

League Of Legends 10.2 Tier List 2

DESTEK

Janna: E yeteneğine almış olduğu buff ile taşıyıcıları iyi seviyede koruyabilen Janna, ultisi ilede arkadaşlarını kurtarabilir ve takım savaşlarının yönünü değiştirebilir.

Leona: Cengaver Leona yapıştığı karakteri bırakmamasıyla ve dayanıklılığıyla oldukça çok fazla tercih edilen şampiyonlardan biri.League Of Legends 10.2 Tier List 7

Nautilus: Yetenek seti ve Leona kadar olmasa’da dayanıklılığı ile öne çıkan Nautilus koridor’da eğer kırılgan şampiyonlar var ise oldukça zor anlar yaşatıyor.

Soraka: Soraka’ya ulaşamadığınız her saniye o birilerinin canını doldurmaya devam ediyor. Eğer arka saflarda kalabilir ve ölmezseniz takım arkadaşlarınızın ölmesine izin vermezsiniz.

Nami: Başka bir balık daha listeye girdi. Nami yetenek setine aldığı güçlendirme ile en revaçta olan şampiyonlardan biri. Ultisi ile rakiplerinizi durdurabilir ya kaçarsınız ya da yakalarsınız tercih size kalmış.

Taric: Bir diğer güçlü tank desteklerden biri olan Taric, Q yeteneğine almış olduğu güçlendirme ile en çok tercih edilen şampiyonlardan biri oldu bu yama’da. Takım savaşlarında ki yararı ile benim’de çok tercih ettim karakterlerden biri.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.