Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LCK 2021 Yılında Franchising Sistemine Geçiş Yapıyor

LCK bir çok diğer lig gibi franchising sistemine geçiyor.

Rekabetçi League of Legends bölgelerinin tümü, LCK hariç şimdiye kadar franchising‘e geçti ve Kore ligi gelecek yıl bu sisteme geçecek. Franchising’in hayattaki çoğu şey gibi iyi ve kötü yanları vardır. Bir yandan, ilk çıkış yıllarında her şeyi yıkmaya devam eden tamamen bilinmeyen isimlerden oluşan ekipleri görme şansını kaçırdı ancak birkaç olumlu taraf da var.

LCK 2021 Yılında Franchisinge Başlayacak 1

Altchar’ın haberine göre, LCK koparma yıldızlarıyla tanınıyor çünkü Griffin ve Damwon Gaming gibi takımlar hiçbir yerden çıkmadı ve başarıya aç yeni oyuncularla sahneyi yeniledi, bu nedenle franchising, lige bazı şekillerde zarar verebilir. Bununla birlikte, LCK’in en son Kanavi gibi oyuncu sözleşmelerinde bazı önemli sorunlar vardı. Bu nedenle, franchising nedeniyle artan asgari ücretle birlikte gelen finansal istikrar, LCK’da en hoş değişikliklerden biri olacaktır.

Yetenekli genç oyuncular, kendi rekabetine sahip olacak akademi kadroları aracılığıyla hala şanslarına sahip olacak. Artık tüm çaylak takımları görülmeyecek olsa da, yetenekli bireyler akademideki kadrolardan fantastik oyuncuların hazırlandığı LCS, LEC ve LPL‘de zaten görüldüğü gibi, büyük olma şansına sahip olacaklar.

Takımların merdivenin en alt noktalarına yerleştirildiklerinde artık görevlendirilmeyeceklerini unutmayın; bu, JinAir Green Wings’in bir yer satın alması durumunda, taraftarların Kore’nin en iyi uçuşunda yıllarca favori takımlarının olmasını beklemektedir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.