Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Last Oasis’ten Nefes Kesici Yeni Bir Fragman Geldi!

Last Oasis yeni fragmanı ile oyuncuların iştahını kabarttı.

2020 yılı için duyurualan ve bilgisayar platformu için Steam üzerinde oyuncuların beğenisine sunulacak olan Last Oasis yeni fragmanı ile adeta nefesleri kesti. Yeni yayınlanan fragmanda oyun içerisine dair bazı kesitler oyuncular ile paylaşıldı.

Last Oasis’ten Nefes Kesici Yeni Bir Fragman Geldi 2

MMO oyunu olarak 2020’nin ilk yarısında piyasaya sürülecek olan Last Oasis 12 farklı dil desteği eşliğinde oynanabilecek.  Türkçe dil desteğinin yer almadığı oyun erken erişim olarak önümüzdeki haftalar içerisinde lansmana çıkacak. Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarındaki oyuncuları bir araya getirecek olan yapım etkileyici savaş sahneleri ile oyuncuları oyuncuları adeta aksiyona doyuracak.

Net çıkış tarihi sır gibi saklanan yapım bugün PC Gamer’ın haberi ile gündeme geldi. Yapılan haber içerisinde oyunun yeni bir fragmanından söz ediliyor. 46 saniyelik bir süreye sahip olan yeni fragmanda oyunun çok yakında lansmana çıkacağı ifade edilirken karşımıza çıkacak olan sahnelerden de bazı kesitler de kameralara yansıyor.

Fragman içerisinde yapıların nasıl inşa edildiği, karakterlerin gelişim ekranları, dövüş sahneleri, ağaç kesme ve daha fazlası oyunculara gösteriliyor.

Yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Last Oasis - Build, Scavenge, Survive

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.