Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo Klonu Last Epoch, Yeniden Popülerlik Kazandı

Steam'de erken erişim sürecinde bulunan Last Epoch için Sands of Majasa güncellemesi (0.8.3), Diablo benzeri üretime olan ilgiyi yeniledi. Yeni oyuncuların oyuna akın etmesi, Twitch'te artan popülariteye dönüştü.

Last Epoch‘a aşina mısınız? Bu yapım, 30 Nisan’dan beri Steam’de erken erişim sürecinde mevcut olan Kickstarter tarafından finanse edilen bir hack’n’slash oyunu. Oyunun geliştirici ekibi, bağımsız stüdyo Eleventh Hour Games, 2022 için 1.0 sürümünün yayınlanmasını planladı.

Geçtiğimiz günlerde, 3 Eylül’de yayınlanan Sands of Majasa (0.8.3) isimli güncelleme, oyuna olan ilgiyi yeniden canlandırdı. Son 24 saat içinde Last Epoch aynı anda yaklaşık 6 bin oyuncu tarafından oynandı (rekor 7 binin biraz üzerinde) ve geçen hafta sonu Twitch yayınları aynı anda neredeyse iki kat daha fazla kişi tarafından izlendi. Ayrıntılı istatistikleri aşağıdaki tabloda sunduk.

Last Epoch

Last Epoch – Sands of Majasa Neler Ekledi?

Bu güncellemede bu kadar çok oyuncuyu kendine çekecek kadar özel olan neydi? Her şeyden önce, 15 benzersiz bölge ve 30 tür rakip ile hikaye kampanyasının dokuzuncu bölümü eklendi. Ayrıca Multistrike, Javelin, Void Cleave gibi yeni beceriler de vardı ve oyunda halihazırda bulunan becerilerin birçoğunda önemli değişiklikler yapıldı. Ek olarak, denge iyileştirildi, çok sayıda hata ortadan kaldırıldı ve kontrolör kullanımı cilalandı. Değişikliklerin tam listesi burada bulunabilir ve okumak yerine izlemeyi tercih ederseniz, tüm yeni özelliklerin kısaca tartışıldığı aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Last Epoch‘un Path of Exile, Diablo 3 ve Grim Dawn’ın hakim olduğu bir pazarda nasıl başa çıkacağını tahmin etmek zor, özellikle de birçok sanal eğlence hayranının duyguları üzerinde oynayacak olan Diablo 2: Resurrected piyasaya sürülmek üzere olduğundan. Topluluğun ilgisi şüphesiz Diablo ve Path of Exile 2 üzerinde, bu nedenle geliştiricilerin oyun üzerine inşa etmesi gereken daha çok özellik olması gerek.

Last Epoch - Sands of Majasa Update | Patch 0.8.3 Overview

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.