Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Korsanlar Yeni Denuvo’yu Kıramadılar!

Geçtiğimiz günlerde güncellenen Denuvo, korsanlar tarafından henüz kırılamadı.

Günümüzdeki oyunların geneli Denuvo koruma sistemiyle korunuyor. Oyunların kopyasını üretme ve içerik değiştirme gibi koruma özelliklerine sahip olan Denuvo geçtiğimiz günlerde güncellendi.

Korsanlar Yeni Denuvo’yu Kıramadılar 2

Geçtiğimiz haftalarda Denuvo’yla korunan birçok oyun korsanlar tarafından kırılmış ve internet alemin de oyunların yayılması gündeme gelmişti. Yani Denuvo’nun amacı oyunların internet de ücretsiz olarak yayınlanmasını engellemek. Hatırlayacağınız üzere geçmiş haberlerimde Denuvo’nun bir keylogger yardımı ile kolay bir şekilde kandırıldığını ve korsanların oyun içerisine kadar girebildiğini belirtmiştim. Denuvo tarafından korunan oyunlardan örnek vermek gerekirse Assassin’s Creed: Origins’i verebiliriz. Assassin’s Creed: Origins şuana kadar kırılmamış olsa da korsanlar dur durak bilmeden oyun kırmaya devam ediyor. Unutmadan belirtelim Origins VMProtect adlı bir koruma sistemi daha kullanıyor.

South Park: Fractured But Whole gibi sadece Denuvo ile korunan oyunlar günümüzde kırıldı ve internete düştü. Son zamanlarda korsanlar ile sürekli gündeme gele Denuvo, geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme aldı ve korsanlara karşı tam bir direnç gösterdi. Denuvo’nun en son sürümüne sahip oyunların hala kırılamadığını belirtelim. Need For Speed: Payback ve Football Manager 2018 gibi Denuvo’ya sahip oyunlar günümüzde hala kırılamadı ve korsanlara yenik düşmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.