Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Korsana Yenik Düşenler Kervanına Just Cause 4’de Katıldı!

Just Cause 4 yayınlandığı ilk gün korsanlar tarafından kırıldı.

4 Aralık Salı günü  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapan Just Cause 4 şu sıralar konsollarda oldukça yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Korsana Yenik Düşenler Kervanına Just Cause 4’de Katıldı 2

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olarak karşımıza çıkan Just Cause 4 kopyalamalara karşı Denuvo ile korunuyordu. Geçtiğimiz yıldan bu yana bir türlü istenilen güvenlik seviyesine ulaşamayan Denuvo ne yazık ki bu yıl da yetersiz kaldı. Geçen yıl birçok oyun firması Denuvo ile yolları ayırırken Square Enix ise yola devam etme kararı aldı. Şu sıralar Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelen yapım torrent sitelerinde yayınlanmaya başladı.

Yayınlandığı ilk gün korsana yenik düşen yapım Denuvo’nun en son sürümü ile korunuyordu. Korsanlara bir türlü dayanamayan ünlü koruma yazılımı ne yazık ki Just Cause 4’ü de koruyamadı. Steam’de orta dereceli bir satışlar gerçekleştiren yapımın korsana yenik düşmesi ile satış rakamlarının düşmeyeceği tahmin ediyor. Oyun PlayStation 4 ve Xbox One’da yüksek satış rakamlarına ulaşırken Denuvo’nun kırılması sadece bilgisayar platformu satışlarını ilgilendirecek.

Bu yılın beklenen oyunlarından birisi olan yapım, serinin en geniş içeriklerine ve en iyi grafik açılarına sahip olarak adından söz ettiriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.