Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Koronavirüs Büyük Olasılıkla PlayStation 5’in Çıkış Tarihini Etkilemeyecek

Sony PlayStation 5'in çıkış tarihinde bir değişiklik olmadığını söyledi.

Sony, dünya çapındaki koronavirüs salgınına rağmen PlayStation 5‘in çıkış tarihinin ertelenmeyeceğinden oldukça emin. Japon Teknoloji devinin onayı, ilgili birçok taraftar için rahat bir nefes alacak.

Koronavirüs Büyük Olasılıkla PlayStation 5in Çıkış Tarihini Etkilemeyecek 1

Bildiğiniz gibi, her gün daha da kötüleşen koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok oyun ve teknoloji etkinliği bu yıl ertelendi veya tamamen iptal edildi. Neyse ki, koronavirüs 2020’nin en büyük oyun anını etkilemeyecek gibi görünüyor, yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesi.

Microsoft daha önce gecikmeler beklemediklerini ve hatta Şükran Günü 2020’yi çıkış tarihi olarak yanlışlıkla ortaya çıkardıklarını doğruladı. Sony bugün ayrıca PlayStation hayranlarına yeni nesil konsolları PlayStation 5’in tam zamanında ulaşması gerektiğinden emin oldu.

Bloomberg’in yeni raporunda , Sony temsilcisi, koronavirüs salgınının Tatil 2020 için belirlenen PlayStation 5’in çıkış tarihi üzerinde bir etkisi olacağını beklemediklerini resmen doğruladı. Bir Sony sözcüsü, “Bu yılın sonunda planlanan yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in lansmanı üzerinde kayda değer bir etki görmediğini söyledi.” Elbette, koronavirüs salgını yayılmaya devam ederse önümüzdeki aylarda işler değişebilir, ancak şu anda Sony’nin bize verebileceği en iyi cevap bu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.