Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Korku Oyunu The Medium’un Yeni Fragmanı Ray Tracing Özelliğini Gösteriyor

Korku oyunu The Medium için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman ile oyunun RTX teknolojisi ile ne kadar harika çalıştığı gösteriliyor.

Bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi planlanan The Medium, oyuncuları hayalet varlıklardan ve ürkütücü gizemlerden oluşan bir dünyaya girme görevi veren 2021’in ilk büyük korku sürümü olacak. Başlık, Bloober Team‘in 2019’da Blair Witch üzerinde çalışmasından bu yana ilk orijinal projesi olacak ve oyun PC ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek.

Korku Oyunu The Mediumun Yeni Fragmani Ray Tracing Ozelligini Gosteriyor

Bilgisayardaki oyuncular, grafik doğruluğu söz konusu olduğunda The Medium’dan ne bekleyebileceklerini muhtemelen merak ediyorlar, özellikle de başlık Xbox Series X’in gelişmiş SSD’sinin gücünden ve görsel yeteneklerinden önemli ölçüde yararlanıyor gibi görünüyor. Neyse ki, Bloober Team’den yeni bir fragman, oyunun Nvidia kullanan konsol dışı oyuncular için tam olarak neleri paketleyeceğini vurguluyor ve oyunu RTX teknolojisi etkinleştirilmiş olarak çalışan görüntüleri sergiliyor.

En büyük eklemelerden biri, resim çerçeveleri, mermer zeminler ve masalar üzerindeki gerçeğe yakın yansımaları vurgulayan 70 saniyelik bir çekim ile birlikte Ray Tracing teknolojisinin güzelliğini gözler önüne seriyor. Bunun yanı sıra, bazı gelişmiş aydınlatma efektleri ve bir dizi başka önemli grafik iyileştirme gibi görünen şey, The Medium’un her iki çift gerçeklik ortamında da çarpıcı görüntülere yol açıyor.

Fragmanın açıklamasına göre oyun, Nvidia DLSS kullanacak ve Unreal Engine Sürüm 4.25+ ile çalışacak. Kısacası, bilgisayardaki oyuncular, The Medium’un Xbox Series X muadilininkine eşit çarpıcı bir yorumunu çalıştırabilecek gibi görünüyor.

Yayınlanmış olan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. The Medium, 28 Ocak 2021 tarihinde PC ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.