Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Konami, Yeni Nesil Konsollar İçin Yeni PES Oyunu Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Konami, geçen hafta çıkan söylentileri doğruladı. Bu yıl yeni bir PES oyunu yerine yeni bir sezon güncellemesi ile devam edilecek ve önümüzde ki yılın sonlarına doğru yeni nesil konsollar için yeni bir oyun motoru ile yapılmış bir şekilde ayınlanacak.

Geçtiğimiz günlerde Konami’nin bu yıl için yeni bir oyun çıkarmayacağını ve yeni oyun yerine mevcut olarak bulunan PES 2020 üzerinde bir sezon güncellemesi geleceğini söylemiştik. Nihayet Konami yeni sezon güncellemesi ile PES 2021’in gelmeyeceğini resmi olarak açıkladı. Ancak yayıncı yeni nesil konsollar için PES üzerinde çalışıldığını ve 2021’in sonlarına doğru çıkacağını söyledi.

Konami Yeni Nesil Konsollar İçin Yeni PES Oyunu Üzerinde Çalıştığını Doğruladı 1

Konami, bugün yapmış olduğu resmi açıklama ile daha önce ki çıkan söylentileri doğruladı. Bu yıl yeni bir PES oyunu gelmeyecek. Ancak yeni bir PES oyunu yerine bir sezon güncellemesi ile birlikte sezon bitimi ile birlikte gerçekleşecek olan tüm transferler gerçek hayattakine göre uyarlanacak.

Konami, yeni sezon güncellemesinin yanı sıra başka bir duyuru daha yaptı. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Epic Games yeni Unreal Engine 5 oyun motorunu tanıtmıştı ve Konami yeni nesil konsollar için yeni bir PES oyunu üzerinde çalıştığını belirtti. Ve bu yeni PES oyunu 2021 yılının sonlarına doğru piyasada ki yerini alacak.

Konami son olarak, yeni gelecek oyunun, oyuncu modelleri, animasyonlar, gelişmiş fizik ve gerçekçi görseller barındıracağını belirtti. Resmi açıklamanın tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.