Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knockout City Tam Beş Milyon Kullanıcıya Ulaşmayı Başardı

Electronic Arts, klasik yakan top oyunundan ilham alan çevrimiçi aksiyon oyunu Knockout City'nin 5 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

İki haftadan uzun bir süre önce, klasik yakan top oyunundan ilham alan çevrimiçi bir aksiyon oyunu olan Knockout City piyasaya çıktı. Görünüşe göre, oyun başarılı oldu ve piyasaya sürülmesinden bu yana 5 milyon oyuncuyu kendine çekti. Bilgi, oyunun yayıncısı Electronic Arts tarafından sağlandı.

Bir dereceye kadar, oyunun nispeten düşük fiyatı başarıya katkıda bulunmuş olabilir. Lansmanından bu yana, Knockout City, Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play aboneliklerinin bir parçası olarak mevcut. Oyun ayrıca 10 günlük ücretsiz deneme süresi sundu. İlginç bir şekilde EA, oyunu ücretsiz test etme seçeneğini korumaya karar verdi. Tek yapmamız gereken deneme sürümünü indirmek ve karakterimiz 25. seviyeye ulaşana kadar onunla oynamak. Ancak bu eşiğe ulaştıktan sonra ödeme yapmamız gerekecek.

Knockout City 1

Knockout City, nişancı ve spor oyunları unsurları içeren çevrimiçi bir aksiyon oyunu. Oyun klasik bir çocuk oyunu oyun yakan toptan esimlendi. Velan Studios geliştiricileri (olağandışı yarış oyunu Mario Kart Live: Home Circuit’in yazarları) tarafından geliştirildi.

Knockout City’de editörde karakterimizi oluşturarak oyuna başlıyoruz. Gerçek oyun sırasında, eylemi kahramanın arkasından izliyoruz.

Maçlar, rotalarını etkileyen benzersiz koşullar sunan çeşitli, dinamik haritalarda gerçekleşiyor. Birincil amaç, haritada topladığımız veya yoldaşlardan aldığımız toplarla rakipleri yenmek. Önemli olan her topun farklı özellikler sunması ve karakterlerin ayrıca özel yetenekleriyle hareketlerini etkileyebilmesi.

Oyun “oynaması kolay, ustalaşması zor” ilkesine göre tasarlandı.

Oyun için yazdığımız inceleme yazımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.