Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knockout City Sezon 4, Uzay Teması ile 7 Aralık’ta Başlayacak

Knockout City'nin 4. Sezonu resmen tanıtıldı. Uzaylı istilaları ve UFO mürettebat araçları 7 Aralık'tan itibaren oyuna eklenecek.

Çok oyunculu yakar top oyunu Knockout City Sezon 4 ile bir uzaylı istilası ve sürülebilir UFO’lar ile bu dünya dışı güncellemeler çıkış yapacak. Bu yılın başlarında piyasaya sürülen oyun, kullanıcıların rakip takımları alt etmek için gruplaşarak yakar top oynadığı ilginç bir yapım.

Knockout City, bir yaşına bile girmedi ancak şimdiden oyuncuların takılıp kalması için birçok yeni içerik sundu. Ekim ayında başlayan 3. Sezon; oyuna yeni bir harita, özelleştirme seçenekleri ve hikaye dahil olmak üzere bir dizi yeni ekleme yaptı. Oyunun kasım ayı için PlayStation Plus abonelik hizmetinin bir parçası olarak ekleneceği onaylandıktan sonra oyun yeni hayranlar kazandı.

Knockout City Sezon 4 Ne Zaman Başlayacak?

Knockout City Sezon 4

Bir basın açıklamasıyla açıklanan Knockout City Sezon 4, resmi olarak 7 Aralık’ta başlayacak. Alien Invaders başlıklı yeni sezonda, oyuncular şehirlerini kozmik yaratıklardan kurtarmaya çalışacak, polis Knocking City Defense Force’u gönderecek ve DJ, uzaylılarla temas kurmak için “gizemli bir arayan” ile takım kuracak.

Önceki sezonlara benzer şekilde, Sezon 4, tümü aşağıdaki yeni Knockout City fragmanında anlatılan yeni bir harita, araçlar, etkinlikler ve oynatma listeleri sunacak. Yeni oyun haritası Alien Smash Site, Knockout City’nin oynanışına yeni bir strateji düzeyi ekleyecek. Alien Smash Site, bir dizi UFO’nun düştüğü yüzen bir çiftlik ve oyuncuların uçan dairelerin üzerine atlamalarını ve çukurların üzerinde gezinmelerini sağlayacak yeni bir mekanikten yararlanmaları gerek.

Knockout City Sezon 4 başladığında, UFO şeklindeki Mürettebat Araçları oyuna eklenecek ve oyuncular ayrıca yeni etkinliklerin, oyun modlarının ve tamamen yeni bir Brawl Pass‘ın keyfini çıkaracak.

Knockout City’nin bir sonraki sezonu şimdiden kaçırılmayacak bir sezon olacak ve oyunun son PS Plus dahil edilmesiyle desteklenen oyuncu sayıları sayesinde aralık, oyunun ilk çıkışından bu yana en heyecan verici aylardan biri olacak. Yeni sezon, 2021’in son sezonu olacak ve geliştirici Velan Studios, Sezon 5’in gelecek yıl neler yapabileceğini açıklamamış olsa da, yeni Knockout City içeriği söz konusu olduğunda yavaşlama yok.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.