Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knights Chronicle’a 2 Yeni Kahraman Eklendi!

Knights Chronicle yeni güncellemesi ile yine yeni karakterler aldı.

Mobil RPG oyunu olarak Netmarble tarafından oyunculara sunulan Knights Chronicle milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Yapım yeni bir güncelleme ile iki yeni karakteri daha bünyesine kattı. Güncelleme dün oyunculara sunuldu.

Knights Chronicle’a 2 Yeni Kahraman Eklendi 2

Oyuncular tarafından ilgiyle oynanan Knights Chronicle’a ikinci sezon güncellemesi geldi. Heyecan verici olan bu güncelleme ile birlikte oyuna 2 yeni kahraman katıldı. Oyuna gelen güncelleme ile bugünden itibaren oyuncular Knights Chronicle’ın bir Kadim ırkı olan Dryan’lar hakkındaki yeni hikaye ile gelen Tyrione ve Pierina’yı inceleyebilecekler.

Oyun içerisinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Beyaz Şövalyeler’in lideri olan Damian ve Kara Şövalyeler’in lideri olan Ashley Kudretlendirme ile istatistiklerini yükseltebilirler. Kudretlendirme sonrasında maksimum seviyeye ulaşan oyuncular ek bir pasif yetenek kazanabilecekler. Bu Kudretlendirme iki liderin de görünümlerini değiştirecek.

Güncelleme  ile oyuna yeni görevler de eklendi. Pierina’nın Zor Zindan’ı için Kıyamet Seviyesi oyuna eklendi. SRR kahraman olan Pierina’nın özel Zor Zindan’ında yeni seviyeler iki hafta boyunca oyuncular tarafından deneyimlenebilecek. Ayrıca oyuncular Epic Görev olan Meril’i başararak SRR kostüm de kazanabilecekler.

140 ülkede oynanan Knights Chronicle oyunculara bir de kutlama etkinliği sunuyor. Yeni güncellemeyi kutlamak için düzenlenen etkinlikte oyuncular sadece oyuna giriş yaparak maksimum seviye ★6 Damian ve 5 taneye kadar SSR kahraman kazanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.