Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knights Chronicle Oyununa Yeni Görevler Eklendi!

Knights Chronicle yeni bir güncelleme aldı.

Mobil RPG alanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Knights Chronicle yeni kahramanları ile bir dizi yeni görevler güncellemesi aldı.

Knights Chronicle Oyununa Yeni Görevler Eklendi 2

Netmarble Corp’un başarılı oyunları arasında yer alan Knights Chronicle yeni bir güncelleme aldı. Yeni kahramanlar Theo ve Leano için yeni epik görevler sunan güncelleme bunun yanı sıra Büyüme Klavuzu Sistemi, yeni kahramanlar, Uzay Zaman Boşluğu geliştirmeleri ve günlük başarımlar gibi yenilikleri getiriyor. Oyuna yeni eklenen epik görevler kahramanların oyundan önceki hikayelerini konu alıyor. Örneğin Theo’nun epik görevinden bahsedecek olursak, bu karakter maceraya atılmadan önce bir Şövalye olarak hayatına devam ediyormuş. Leona ise Theo ile maceralarından birkaç yıl önce Esod Köyü’nde yaşıyormuş.

Oyuncular belirli bölümlerdeki eğitimler ile daha da güçlenerek görevlerin hepsini tamamlayabilecekler ve SSR Özel Kostümlerini kazanabilecekler. Epik görevler eşliğinde alınan özel kostümler oyuncuların bütün gerekli malzemelere sahip olması halinde ücretsiz olarak üretilebilecek. Yeni kahramanlar olan Theo ve Leona bu kostümleri giydiklerinde SSR kahramanlarına dönüşerek daha güçlü hale gelebilecekler.

Yeni büyüme sistemi ile oyunculara daha fazla kalıcı bonus sunuyor. Aynı gruptaki kahramanların görevleri tamamlaması ile dağıtılan ödüllerin yanı sıra bonus değerler kazanabilecekler. Bu bonus değerler ile oyuncular kahramanlarını geliştirebilecekler. Güncelleme ile oyundaki uzay zaman boşluğu da 20 kata yükseltildi. Oyuncular artık her katı tek tek seçmek zorunda kalmadan sürekli olarak savaşabilecekler.

Geliştirici ekip bu güncellemeyi kutlamak amacıyla oyunculara yeni bir Katılım Etkinliği sunuyor. 56 Günlük Epik Görev Oyuna Giriş Etkinliği ve Yarım Enerji Etkinliği oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Bu etkinliği kutlamak amacıyla 22 Kasım’da başlayıp, 27 Kasım’a kadar Efsane Cuma indirimleri de oyunculara sunulacak. İndirimler kapsamında bazı kostümler yüzde 40 indirimli olarak satılırken, popüler olan SSR karakterleri düşük fiyat etiketine sahip olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.