Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knights Chronicle, 14 Haziran’a Tüm Dünyada Yayınlanacak!

Knights Chronicle, 14 Haziran'da yayınlanacak.

Mobil oyuncuların sabırsızlıkla beklediği yeni sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle, 14 Haziran 2018’de tüm dünyada oyunculara sunulacak.

Knights Chronicle 14 Haziran’a Tüm Dünyada Yayınlanacak 2

Günümüzün en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Netmarble Corp, mobil cihazlar için birbirinden güzel oyunlar üretmeye devam ediyor. Android ve İOS platformu için geliştirilen yeni sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle, oyunculara aksiyonu ve eğlenceyi iç içe sunacak. Geçtiğimiz aylarda ön kayıtlara açılan yapım, şu sıralar ön kayıtlarına devam ediyor. 500 binden fazla ön kayıt alan yeni mobil oyun, 14 Haziran’da tüm dünyada oynanabilir olacak.

Oyunun lansmanına kadar ön kayıtların açık olduğunu belirten Netmarble Corp, ön kayıtlarda oyunculara Beyaz Şövalyelerin bir üyesi olan, SSR dereceli, 6 yıldızlı Rebecca, 1 milyon altın ve 200 Kristal gibi oyun içi öğeler verecek. Etkileyici 3B grafiklere sahip olacak olan mobil oyun, PC ve konsol standartlarında olacak. Oyun içerisinde her kahramanın benzersiz pasif yetenekleri yer alacak. Japon animasyonlarından ilham alan oyun, etkileyici bir hikayeye be büyüleyici içeriklere sahip olacak.

Knights Chronicle, 14 Haziran’da tam 140 ülkede lansmanını gerçekleştirecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.