Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knights And Bikes Nintendo Switch’e Gelmeye Hazırlanıyor!

Konsol ve bilgisayar platformunda oldukça beğenilen Knights And Bikes 6 Şubat'ta Nintendo Switch'e gelecek.

Konsol ve bilgisayar platformu için Ağustos 2019’da lansmana çıkan Knights And Bikes başarılı satışlar ile geliştiricisinin yüzünü güldürmeye devam ederken oyunun Nintendo Switch platformuna da geleceği belli oldu.

Knights And Bikes Nintendo Switch’e Gelmeye Hazırlanıyor 2

Foam Sword tarafından geliştirilen ve günümüzde Steam üzerinde 32.00 TL olarak satışlarına devam eden Knights And Bikes tek oyunculu ve çok oyunculu modları ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapımın yakında Nintendo Switch platformu oyuncularına da sunulacağı belli oldu.

Gematsu’nun yapmış olduğu haber ile edindiğimiz gelişmelere göre Knights And Bikes 6 Şubat 2020’de Switch platformu için Nintendo eShop üzerinde lansmana çıkacakmış. 19.99 dolar fiyatı ile Nintendo eShop üzerinde ön siparişlerde yer alan yapım çıkış gününe kadar 17.99 dolar olarak satın alınabilecek.

Oyunun Switch sürümü 3.1 GB dosya boyutuna sahip olacak ve oyuncular dilerlerse oyun içerisinde bir arkadaşlarını da davet edebilecek, koop olarak oyunun tadını birlikte çıkarabilecekler.

Oyunun ana hikâyesinden de kısaca söz edecek olursak, 1980’lerde bir İngiliz adasında geçen yapım elle çizilmiş grafikleri ile oyuncularına aksiyon ve macera türünde bir deneyim sunuyor. Efsanevi bir hazineyi arayan Nessa ve Demelza karakterlerini kontrol ettiğimiz oyunda eğlenceli anlar yer alıyor.

Knights and Bikes // Switch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.