Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knight Online’da Uzun Süredir Beklenen Sunucular Açılıyor

Knight Online'da iki yeni sunucu açılıyor. Oyunun yeni halinden memnun olmayan, eski hali ile seven oyuncular, resmi NTTGAME sunucularında doya doya oyun oynayabilecekler.

Knight Online’da yeni bir hareketlilik var. Türkiye’de MMORPG denildiğinde aklımıza gelen ilk oyun olan Knight Online’da uzun süredir beklenen haber geldi. Oyuncuların uzun süredir açılması beklediği Knight Online sunucuları açılıyor. 19 Ocak Perşembe günü saat 17:00’de açılacak olan Knight Online sunucuları beraberinde birçok etkinliği de getiriyor. 

NTTGame tarafından yayınlanan Knight Online, açılacak yeni sunucularının ismini Akara ve Manes olarak duyurdu. Özel sunucular olarak çıkacak bu sunucularda oyuncuların istekleri doğrultusunda oyuna daha sonradan eklenen Unter The Castle, Krowaz, Bifrost, Fraki’s Tower ve Ronark Land Base gibi birçok haritaya erişim kapalı tutulacak. Ayrıca, Dragon Box, Special Monster Staff ve Dragons Scale gibi birçok eşya da oyun içi markette bulunmayacak. 

Görsel Knight Onlineda 2 Yeni Sunucu

Ayrıca, bu sunuculara NTTGame’in kullanıcılarına özel olarak sunduğu OTP koruması da eklenecek. Bu koruma sayesinde her kullanıcının başının belası haline gelen soyulma derdi de ortadan kalmış olacak.

Sunucu açılışına özel olarak tam beş tane etkinlik yapılacak. Knight Online logosunun bulunduğu Hoodie, Anahtarlık, Bardak ve binlerce Npoint ödülü dağıtılacak. Oyuncular hediyeye doyacak. 

Peki bu ödüller neye göre dağıtılacak. Ödüllerin dağıtılacağı etkinlikleri aşağıda listeleyelim.

-Zorlu 83 Seviye Maratonu

-Bireysel Sıralama Şampiyonları

-Takım Mücadelesi

-Kaleyi Fethet

-Canlı Yayın Şenlikleri

Ayrıca, Premium sahibi oyuncular için bir de güzellik yapılmış. Knight Online Premium sahibi olan kullanıcılar, yeni sunucular açılmadan önce oyuna giriş hakkı verilecek. Oyuna erken giriş yapan kullanıcılar kendi karakterlerini yaratabilecek ve isim seçme konusunda öncü sırada olacaklar.  Premium oyuncular elbette sunucuya girip oynayamayacaklar ancak, bir gün önce yani 18 Ocak Çarşamba saat 14:00′ de sunucuya girip karakterlerini belirleyebilecekler. 

19 Ocak Perşembe saat 17:00’da ise Akara ve Manes sunucuları açılacak. Yeni sunucuların herkese yararlı olması dileği ile.

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.