Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knight Online’da Bugün Görevler Sıfırlanıyor

Knight Online’da beklenen etkinliğin zamanı geldi. Bu gece bütün görevler sıfırlanıyor.

Türkiye’de MMORPG denilince akla ilk gelen oyunlardan olan Knight Online hâlâ ciddi bir popülariteye sahip. Bugün dahi sunucularında binlerce kişi barındıran oyun, kullanıcılarını sevindirecek bir gelişmeye imza atıyor.

Knight online da bugun gorevler sifirlaniyor 1

Bilindiği gibi bu ayın başında Knight Online sunucularındaki tüm görevlerin sıfırlanacağı açıklanmıştı ve şimdi de o tarih geldi çattı. Bu gece, 22 Kasım 04.00 saatinde Knight Online’daki bütün oyun içi görevler sıfırlanacak ve daha önce bunları yapan oyuncular da faydalanabilecek.

Şu anda Knight online USKO ve SteamKO olarak iki farklı platformda sunulurken, her ikisinde de görevler sıfırlanacak. Oyunda bilindiği gibi kullanıcıların sıfırdan maksimum seviyeye gelmesi epey zaman alıyor. Aynı zamanda maddi olarak da yatırım gerektiriyor. Dolayısyıla görevlerin sıfırlanması demek, oyuncuların çok daha fazla yol kat etmesi anlamına geliyor.

Görev sıfırlanma etkinliği aynı zamanda oyuna da büyük hareketlilik getirirken, pek çok eski oyuncu daha önce açtıkları karakterlerin seviyesini yükseltmeye başladı. Artık görevlerin sıfırlanması için sayılı saatler kalırken, yapmadığı görevleri olan oyuncuların da bunları bir an önce bitirmesi tavsiye ediliyor.

Knight Online, ilk olarak 2004 yılında Türkiye’ye girmişti ve o günden beri çok fazla oyuncu kaybetse de hâlâ sadık bir kitlesi bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.