Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knight Online’a Yeni Sunucular Geliyor!

Knight Online 22 Ocak'ta yeni sunucularına kavuşacak.

MMORPG denince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Knight Online günlerdir merak edilen gelişmeleri oyuncular ile paylaştı.

Knight Online’da Yeni Sunucular Oyunculara Sunuldu 2

İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerin reklam panolarında, sosyal medyada ve internet sitelerinde göze çarpan Knight Online posterleri oyuncuları meraklandırmış ve büyük ses getirmişti. Sabırsızlıkla beklenen 16 Ocak nihayet geldi çattı ve detaylar gün yüzüne çıktı. Knight Online’ın Türkiye, Avrupa ve Amerika yayın haklarını elinde bulunduran NTT Game firması 16 Ocak 2019 tarihinde resmi Twitch kanalı üzerinden bir duyuru yayını yaptı. Gerçekleştirilen canlı yayında oyuncuların merakla beklediği açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama da Knight Online’ın yeni sunucularının 22 Ocak 2019’da erişime açılacağı bilgisi verildi. Oyuncular tarafından beklenen yeni sunucular adeta bir bayram niteliğinde karşımıza çıkacak. NTT Game tarafından yapılan açıklama ile oyun severleri büyük bir heyecan kapladı. Yaklaşık 2 senedir beklenen yeni sunucular bu ay içerisinde oyunculara sunulacak.

Sunucularla birlikte oyuna yeni bir cihaz doğrulama sistemi de eklenecek. IOS ve Android işletim sistemine sahip olan cihazlara indirilebilecek olan NTTNow uygulaması ile oyuncular hesaplarını doğrularak yeni sunuculara giriş yapabilecekler. 16 Ocak – 21 Ocak tarihleri arasında oyuncular NTTNow programı ile hesaplarını aktivasyon yaparak yeni sunucular için de ön kayıt yapabilecekler. 21 Ocak’tan sonra sunuculara giriş yapılabilecek ve karakter isimleri belirlenebilecek. Oyuncular seçtikleri sunucuyu değiştirmek isterlerse 2 defa bu haklarını kullanabilecekler.

Buna ek olarak oyunculara yeni bir özellikte sunulacak. NTT Game firması Android ve IOS işletim sistemlerinde kullanılabilecek olan GameFace uygulaması ile oyunculara kendi yüzlerini oyuna dahil etme fırsatı verecekler. Oyuncular Bu uygulama ile kendi fotoğraflarını karakter yüzü olarak ayarlayabilecek ve oyuna dahil edebilecekler.

Yeni sunucularda başlangıç aşamasında aşağıda yer alan içerikler yer almayacak.

*Ronark Land bölgesinde Felankor

*Hell Fire / Cruel / Enigma

*Havoc ve Krowaz Haritası

*Bifrost Etkinliği

*Draki’s Tower Etkinliği

*Under the Castle Etkinliği

*Dark Knight Weapons/Armors

Yeni sunucular ile maksimum karakter seviyesi 83’den 85’e çıkarıldı.

Yeni sunucuların açılağı gün yani 22 Ocak’ta Twitch üzerinden özel bir canlı yayın da oyunculara sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.