Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kısa Vadede Yeni Bir Deus Ex Oyunu Gelmeyecek

Eidos Montreal'ın Eurogamer'la yaptığı incelemede Deus Ex'le ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

2016’nın Ağustos ayında çıkan ve ilk çıktığında özellikle PC’de büyük eleştirilere maruz kalan oyun, içerisinde bulunan hataları giderince son derece beğenilen bir oyun olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni DLC’si ile yine konuşulmaya başlanan oyunun geliştirici takımı, Eurogamer’ın yaptığı özel incelemede konuştu.

Önümüzde ki kısa vadede yeni bir Deus Ex oyununun bulunmadığını belirten ekip, bunda ki en büyük sebebi, oyunun Human Revulation gibi beklenen performansı gösterememesi olarak açıklıyor. Satış konusunda da ekibi üzen oyun, uzun vadede devam oyunu ile aramızda olmayacak.

maxresdefault 16

Tabi, bunun arkasında çok önemli bir durum daha var. Geliştiriciliğini Eidos Montreal’ın yaptığı oyunun geliştiricileri Square Enix’in ilk Marvel oyunu olması beklenen Avengers’a yöneldiği için kısa vadede bu oyunla uğraşmalarına imkan yok. Tahminimizce Avengers’ı Infinity War serisine yetiştirmeye çalışacaklardır. Artık ilk filme mi yoksa seriyi tamamlayacak olan ikinci filme mi yetişir bilmiyoruz. Sanırım bütün bunlar için bekleyip görmemiz gerekiyor.

Tabi, Avengers’ı geliştiren Eidos Montreal, Deus Ex: Mankind Divided’dan desteğini kesmiyor. Güncelleme ve DLC’lerin gelmeye devam edeceğini belirten ekip Deus Ex’de kolay kolay pes etmeyeceklerini belirtti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.