Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kings of Soccer – Manage, Score & Win Android Platformunda Erken Erişimde!

Kings of Soccer - Manage, Score & Win Android kullanıcıları için erken erişim oyunu olarak yayınlandı.

Hugo Games tarafından Android platformu için geliştirilen Kings of Soccer – Manage, Score & Win Google Play’de oyunculara Erken Erişim Oyunu olarak sunuldu.

Kings of Soccer Manage Score Win Android Platformunda Erken Erişimde 2

Önümüzdeki haftalarda mobil oyunculara sunulacak olan yapım, oyuncuların geri bildirimleri için erken erişim olarak yayınlandı. Mobil platformdaki spor oyunlarına farklı bir soluk getirecek olan oyun tamamen ücretsiz olacak. Multiplayer oynama imkanımızın da olduğu yapım da oldukça kaliteli grafikler bizleri bekliyor. Sinematik anlatımlarında anlatıldığı oyun da takımımızdaki oyuncuları geliştirebilir ve daha etkili performans göstermelerini sağlayabiliriz.

FC Barcelona, Real Madrid CF, Arsenal, Liverpool FC ve Juventus gibi ünlü dünya takımlarının yer aldığı oyunda kazanmak için mücadele edecek ve takımımızı en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız. Oyun içerisinde basit kontroller oyuncuların işlerini kolaylaştıracak ve oyuna daha hızlı adapte olmalarını sağlayacak. Detaylı 3D stadyumların yer aldığı oyunda kulübümüzün alt yapısı geliştirebilecek, stadyum kapasitemizi arttırabilecek ve dinamik grafikler ile gerçekçi bir simülasyon oyunu oynayacağız. Gerçek zamanlı olarak maçlar yapacağımız yapım da rekabet dolu bir ortam oyuncuları karşılayacak.

Kings of Soccer Manage Score Win Android Platformunda Erken Erişimde 3

Özellikler

  • Çarpıcı 3D grafikler
  • Zengin içerik
  • Gerçek zamanlı maçlar
  • Detaylı stadyum
  • Dünyaca ünlü takımlar

Oyunu buradan Android cihazınıza erken erişim oyunu olarak indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.