Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdoms Of Amalur: Reckoning Remastered’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Kingdom of Amalur: Reckoning Remastered versiyonunun çıkış tarihi belli oldu.

38 Studios ve Big Huge Games tarafından geliştirilen ve 2012 yılında yayınlanan Kingdoms of Amalur: Reckoning çok sevilen bir aksiyon RPG oyunudur. 2018 yılında THQ Nordic’in oyunu satın almasının ardından bir çok kişinin serinin geri döneceğini düşünüyordu ve nihayet o bekledikleri haber geldi.

Kingdoms Of Amalur Reckoning Remasteredın Çıkış Tarihi Açıklandı 1

Microsoft Store‘da yayınlanmış olan bir listede Kingdom of Amalur: Reckoning’in 11 Ağustos’ta yayınlanacağını doğruladı. Oyunun ürün açıklama kısmında “çarpıcı görseller ve tekrar elden geçirilmiş oynanışıyla yeniden düzenlendi ve tüm DLC’leri ile birlikte gelecek” yazıyor.

Kingdom of Amalur: Reckoning Remastered, Darksiders Remasters ve Legend of Kay: Anniversary Edition‘ı gibi oyunları yapmış olan Kaiko tarafından yapılıyor.

Kingdom of Amalur: Reckoning ilk olarak Electronic Arts tarafından 2012’de, oyunun geliştiricisi 38 Studios’un iflas etmesinden sadece aylar önce yayınlanmıştı. O zamanlar, aynı evrende yer alan bir MMO projesi üzerinde çalışmalar devam ediyordu. THQ Nordic, 2018’de seriyi satın aldığını açıklamadan önce, Kingdom of Amalur: Reckoning adı 2013’te açık artırmada satılamamıştı.

Oyunun hikayesi RA Salvatore ve çizimleri ise Todd McFarlane‘in yardımları sayesinde yapılmıştı. Şimdi ise Kaiko tarafından oyunun Remastered versiyonu 11 Ağustos 2020 tarihinde yeniden çıkacak. Bakalım, Kingdom of Amalur: Reckoning Remastered versiyonu nasıl olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.