Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom: New Lands Yakında Ücretsiz Olacak!

Kingdom: New Lands Epic Store'un sıradaki ücretsiz oyunu olacak.

Mobil, konsol ve bilgisayar platformu için 2016 yılında yayınlanan Kingdom: New Lands aradan geçen 3 yıla rağmen düşük kitleli de olsa oynanmaya devam ediyor. 24.00 TL değerindeki oyun, 6 Haziran – 13 Haziran tarihleri arasında Epic Store’da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Kingdom New Lands Yakında Ücretsiz Olacak 2

Noio tarafından geliştirilen Kingdom: New Lands 2016 yılından bu yana birbirinden farklı platformlarda oynanmaya devam ediyor. Steam’de 24.00 TL olarak satışlarına devam eden yapım tek oyunculu olarak oynanabiliyor. Piksel grafiklerin yer aldığı oyunda dinamik hava değişim döngüleri de bulunuyor. Oyuncular bazen karlarla kaplı bazen de güneşli temalara sahip olan temalar ile karşılaşacaklar.

Oyun içerisinde ilerledikçe daha zorlu içerikler ve görevler ile karşılaşacak, gece gündüz döngüsü eşliğinde bizden istenilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız.  Yayınlandığı dönem bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen başarılı yapım, modern retro estetiğine ve ortam müziklerine sahip bir strateji dünyası sunuyor.

Dünyayı keşfedeceğimiz yapımda obur saldırılarına karşı koyacağız. Oyun içerisinde ilerledikçe yönettiğimiz karakteri geliştirebilecek ve daha etkili bir hale getirebileceğiz.

Kingdom: New Lands 6 Haziran – 13 Haziran tarihleri arasında Epic Store’da ücretsiz olacak.

Kingdom: New Lands Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.