Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom Come: Deliverance’nin From the Ashes DLC’si Yayınlandı!

Kingdom Come: Deliverance'nin yeni genişleme paketi çıktı.

13 Şubat 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapan Kingdom Come: Deliverance, milyonlarca kopya satmayı başardı.

Kingdom Come Deliverance’nin From the Ashes DLC’si Bu Ay Yayınlanacak 2

Sık sık gündeme gelen yapım aldığı güncellemelerlede oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Aksiyon rol yapma oyunları arasında yer alan Kingdom Come: Deliverance, konsol ve bilgisayar oyuncularını orta çağ savaşlarına götürerek, sürükleyici bir savaş dünyasında hayatta kalmaya davet ediyor. Yayınlandığı ilk 24 saatte yarım milyon kopya satan başarılı oyun, tek oyunculu bir yapıya sahip. 9 farklı dil seçeneği ile karşımıza çıkan oyunda çok sayıda görevler de bizlere sunulmuştu.

Oyun için duyurulan From the Ashes isimli genişleme paketi de bu ay içerisinde çıkış yapacak. Yeni içerikte oyunculara farklı görevler ve içerikler sunulacak. Yeni DLC ile beraber oyunculara tamamen yeni bir macera türü sunulacak. Oyun içerisinde sınırdan bir köy inşa edecek, yeni bir yerleşim yeri kuracak ve farklı deneyim yaşayacağız. Buna ek olarak köylülerin sorunlarını çözmeye çalışacak ve insanlar için iş gücü sağlayacağız.

From the Ashes DLC’sinin fiyat etiketi 18.50 TL olarak belirlendi. Yeni genişleme paketi Steam’de yayınlandı.

Yeni DLC’sin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kingdom Come: Deliverance - From The Ashes Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.