Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom Come: Deliverance’ın İlk Yaması İki Hafta İçerisinde Yayınlanacak!

Kingdom Come: Deliverance’ın ilk yaması iki hafta içerisinde oyunculara sunulacak.

13 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda çıkış yapan Kingdom Come: Deliverance birçok hatayı da beraberinde getirdi. PlayStation 4 platformu için 23 GB gibi bir dosya eki ile yayınlanan oyun bir takım hatalar ile oyuncuların eleştirilerine maruz kaldı.

Kingdom Come Deliverance’ın İlk Yaması İki Hafta İçerisinde Yayınlanacak 2

Steam’de 89.00 TL olarak yayınlanan Kingdom Come: Deliverance, tek oyunculu bir moda sahip olarak bizleri Orta Çağ savaşlarına götürüyor. 2018 yılının en çok beklene RYO oyunları arasında yer alan yapım, yayınlanması ile birlikte çeşitli teknik hataları da beraberinde getirdi. Oldukça sağlam oynanış mekaniklerine sahip olan oyunda özellikle PC platformunda aşırı bir hata bizleri karşıladı. Oyuncular hatanın birkaç gün içerisinde düzeltilmesini beklerken, geliştirici ekip iki hafta içerisinde yeni bir yamanın yayınlanacağını duyurdu.

Özellikle oyundaki FPS düşüşü ile oyuncuların sinirini bozan hatalar gelecek güncelleme ile birlikte tamamen ortadan kaldırılacak. Gelecek olan güncelleme ile birlikte oyun kusursuz bir yapıya kavuşturulmaya çalışılacak. Oyuncuların geri bildirimlerine yönelik çalışmaların başladığını da belirten Warhorse Studios belirtilen hataların iki hafta içerisinde yayınlanacak olan yama ile birlikte ortadan kaldırılacağının müjdesi verildi.

Şu sıralar oyunda meydana gelen kaydet hatası da ekibin ilk düzelteceği hatalar arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.